Nie wiem, ale mam nadzieję, że właśnie tak jestJa mam ochotę na wszystko co mi w ręce wpadnie. Słodkie, słone, kwaśne, gorzkie, wszystko.
Ja będę robić standardowe badanie prenatalne + test pappa.
Przyrost najlepiej jest sprawdzić w odstępie 48 lub 72 godzin. A jest szansa, że lekarz ma jakiś słaby sprzęt i dlatego nic nie widział?
reklama
Sanderson
Fanka BB :)
W poprzedniej robiłam prenatalne z testem pappa i teraz też pewnie tak zrobię.Będziecie robiły test PPA ? Nifty? Harmony ? Czy tylko prenatalne ogólne ?
Wiola.G1234
ja robiłam w poprzedniej ciąży test nifty w tej pewnie też zrobięBędziecie robiły test PPA ? Nifty? Harmony ? Czy tylko prenatalne ogólne ?
Evela.6
od poprzedniej ciąży - żadnego. Miałam zapisywać się teraz spowrotem na siłownię ale okazało się ,że jestem w ciąży więc pozostanie mi gimnastyka z YT w pierwszej ciąży też bardzo dużo pływałam przynosiło mi to mega ulgę na ból pleców.Ja byłam dzisiaj na basenie ale zrobiłam 30 długości zamiast standardowych 50 i bardzo dobrze, bo wpadłam w taki trans że i 100 bym zrobiła a jak wyszłam z basenu to nogi się pode mną gięły i myślałam że do szatni nie dojdę xD ale chyba z basenów trzeba będzie zrezygnować bo boje się przeziębień przez zimę, jakie sporty wy uprawiacie?
Wiola.G1234
Ja Wam powiem, że boje się tej wizyty tego 31.10 boje się czy będzie wszystko ok chociaż bardzo wierzę, że będzie. Lekarz mi obiecał częściej wizyty, więcej badań że będę bardziej pod specjalistyczną opieką... Ciekawa jestem czy dotrzyma słowa. Boje się tego jak będę zaopiekowana po mojej stracie boje się zaufać w 100% lekarzowi , ale chcę mu dać szansę przynajmniej spróbuję
Evela.6
przybijam kwaśna piątkę ogórki kiszoneDziewczyny na co macie zachcianki ? Ja pomimo żadnych objawów , mam mecha zachcianki na kwasne . Kapusta kisozna , żelki kwasne mogłabym jeść codziennie .
Evela.6
my pewnie Nifty jak przy synu mimo,że nie mieliśmy wskazań od lekarza to że względu na wcześniejsze poronienia woleliśmy wszystko sprawdzić . A do tego nasz wiek.Będziecie robiły test PPA ? Nifty? Harmony ? Czy tylko prenatalne ogólne ?
Evela.6
doskonale Cię rozumiem. Ja w poprzedniej ciąży zaczęłam dopuszczać do siebie te pozytywne myśli grubo po 20tc tak bardzo się bałam powtórki .Ja nie robię, muszę czekać do wt bo tez widziałam pęcherzyk ale zarodka nie. Raz mam objawy raz nie. Czuje się ogólnie super i staram się z tym cieszyć. Na szczęście nie mam czasu na rozmyślanie ale jak tylko chwila się trafi to wchodzę na forum i myśle że fajnie byłoby tu zostać…
Miałam poprzednio ciąże zatrzymana wiec mam nadzieje ale dystans do euforii ogromny
Piq
ja się boje ze po basenie będę chorować, a znowu wszędzie czytam że trzeba ćwiczyć bo to mega ważne nawet przy porodzie i żeby nie tyc za dużo, chyba pójdę na kilka treningów z trenerem personalnym na siłowni żeby mi pokazał które ćwiczenia powinnam robić, ale to dopiero po wizycie u gin, zobaczę w ogóle co się będzie działood poprzedniej ciąży - żadnego. Miałam zapisywać się teraz spowrotem na siłownię ale okazało się ,że jestem w ciąży więc pozostanie mi gimnastyka z YT w pierwszej ciąży też bardzo dużo pływałam przynosiło mi to mega ulgę na ból pleców.
reklama
Piq
Dziopy czy wy też macie takie wąchania nastrojów? Ja od szalonej euforii wpadam w depresję, dzisiaj mnie taki dół złapał, nie mam w ogóle objawów poza swędzeniem piersi (no i brakiem okresu), boje się że ciąża się zatrzymała albo że dziecko będzie chore... Nie umiem sobie tego z głowy wyciągnąć a badanie dopiero we wtorek. Czy ja wariuje czy to normalne?