reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2023

Cześć Wam, ja już jestem po połówkowych. Niby wszystko dobrze, ale pokazuje nam się jeszcze przepuklina pępowinowa. Lekarka mówi ze ma tyn etapie, a byłam 11+2 to jest fizjologiczna sprawa to i tak bardzo się stresuje. Wszystkie inne parametry w normie. Teraz w poniedziałek idę do swojego giba sprawdzić czy się „zeszlo”
Połówkowe??

reklama
Witam się serdecznie :) również chciałabym prosić o dołączenie do Waszego prywatnego grona. Podczytywałam to forum dłuższy czas, ale nie miałam odwagi się dotąd odezwać. :( Mój termin z OM to 16.06.

Cześć Dziewczyny,
Od jakiegoś czasu podczytuję forum i uznałam, że nadszedł czas, żeby dołączyć.
To moja 3 ciąża w ciągu roku (poprzednie zakończyły się poronieniami na wczesnych etapach), dlatego podchodzę do niej z umiarkowanym optymizmem.
Jestem już po prenatalnych, zrobiłam też badania genetycznie i wszystko jest na razie dobrze. Rośnie nam chłopiec ❤️
Dziś 13tc+5d, termin mam na 3.06.2023
Ściskam Was mocno 🙂

Witam Was serdecznie 🥰 jestem Agnieszka. To moja druga ciąża - mam już cudowną 9 letnią córę:)
Przewidywany termin porodu na 27.06.2023❤
Póki co tak jak i w pierwszej ciazy- mdłości dają o sobie znać przez cały czas... póki co -4kg. Oby niedługo przeszło:)
Pozdrawiam

Ps. Również ogromna prosba o dodanie mnie do grupy prywatnej:)

reklama
Do góry