reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Cześć Dziewczyny, ja również się z wami witam :) jestem aktualnie w 7+0. Na razie nie doskwierają mi silne objawy oprócz zmęczenia i zmian w apetycie. Jestem już po usg i czytając wasza konwersacje trochę się zmartwiłam. Czy możecie napisać ile wynosił yts w waszym przypadku w 6 tygodniu? U mnie to było 4.0 i zastanawiam się czy nie za dużo??
U mnie 2,8mm 5+6

Cześć Dziewczyny, ja również się z wami witam :) jestem aktualnie w 7+0. Na razie nie doskwierają mi silne objawy oprócz zmęczenia i zmian w apetycie. Jestem już po usg i czytając wasza konwersacje trochę się zmartwiłam. Czy możecie napisać ile wynosił yts w waszym przypadku w 6 tygodniu? U mnie to było 4.0 i zastanawiam się czy nie za dużo??
U mnie 2.8 mm zarodka, ys nie mierzył

Dlatego beż sensu pisać na dwóch grupach jednocześnie. Moim zdaniem zostańmy tu, zaraz będzie grupa prywatna i przeniesiemy się do prywatnej. A na fb przyjdzie czas.
Chyba też wolałabym jedna grupę, ciężko pisać na dwóch.
Musimy zdecydować gdzie zostajemy, pisanie tutaj i na fb nie ma sensu.

Hej 😉 dzisiaj praca 9-17 potem weekend wolny. Znalazłam już na Olx ogłoszenie na moje miejsce pracy - szybko poszło 😅 ale trudno, cieszę się ze jeszcze około miesiąca popracuje i odpocznę psychicznie.
Jutro chyba powiemy rodzicom. Chciałabym to zrobić jakoś oryginalnie ale nie mam pomysłu jak
My jak bedziemy szli do tesciow na obiad w nastepnym tygodniu to mamy oboje koszulki z napisami i jak tesciowe sie zjarza to mamy dla nich pudelko z kubkami"grandma and grandpa" i szpioszki:) dla moich rodzicow mamy spioszki i zdrapkie,ale niestety oni mieszkaja w PL wiec bede musiala im wyslac,a dla reszty rodziny zdrapki😁

My jak bedziemy szli do tesciow na obiad w nastepnym tygodniu to mamy oboje koszulki z napisami i jak tesciowe sie zjarza to mamy dla nich pudelko z kubkami"grandma and grandpa" i szpioszki:) dla moich rodzicow mamy spioszki i zdrapkie,ale niestety oni mieszkaja w PL wiec bede musiala im wyslac,a dla reszty rodziny zdrapki😁
wcześniej pisałam, że rozważałam kupić koszulkę dla siostry 4 letniej z napisem "będę ciocią", ale obawiam się że to nie wypali więc albo będą zdrapki albo kupię sobie koszulkę z rysunkiem dziecka na brzuszku, bo są takie już gotowe na necie i jak przyjadę do rodziców to zrobię po prostu tadammmm 🙈😁

Chyba też wolałabym jedna grupę, ciężko pisać na dwóch.
Musimy zdecydować gdzie zostajemy, pisanie tutaj i na fb nie ma sensu.
Mi na forum wygodniej. Z poprzedniej ciąży mamy swój wątek zamknięty już ponad 4 lata i działa prężnie.
Jeśli przejdziemy na FB to też może być. Ja się dostosuję byle właśnie pisać w jednym miejscu ;)

reklama
Do góry