reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2023

Dziewczyny widziałam że zaczelyscie robić listę czerwcówek na górze postu, a może uzupełnić ją w przewidywalny termin porodu? U mnie termin z OM nijak ma się do rzeczywistego bo to różnica prawie 10 dni, wiemy na pewno że owulacja była dużo później niż powinna być :/ a jak dostaniemy zamknięty wątek to można rozszerzyć o ilość dzieci, miasto w którym mieszkamy itp :)
Możemy zrobić jak chcemy, ale proponuje jeszcze trochę poczekać, bo jeszcze trochę nas na pewno dołączy i jak przeniesiemy się gdzieś na bezpieczniejsza forum to uzupełnimy resztę danych. Taka jest moja propozycja 😊

reklama
Powiem Wam dziewczyny tak, każdy organizm jest inny. Beta jak nie ma 66% przyrostu to nie nastawiajcie się, że będzie dobrze. Do tego dochodzą brązowe plamienia, ciągnięcia w jajnikach a raczej pieczenie. Wiem jak to okropnie brzmi ale musicie to wiedzieć i każde słowo " będzie dobrze" jest najgorszym tekstem jaki można drugiej kobiecie napisać.. Wiem, przechodziłam i nie życzę tego najgorszemu wrogowi.

Ja właśnie się dowiedziałam ze będę musiała wyrobić 3 miesiące praktyk 🤷🏼‍♀️ muszę załatwić to na lewo niewyobrazam sobie od września mimo macierzyńskiego latać po szkołach czy przedszkolach a niemowlę w domu. Z reszta na macierzyńskim nie wiem czy można coś takiego świadczyć?

ja miałam taka bete w maju ☺️ pecherzyk był, pusty. Po tygodniu Beta urosła, ale pecherzyk tej samej wielkości. Krwawienie i poroniłam samoistnie.
Teraz mam przyrost książkowy ✊🏼
Dlatego wiadomo jak to się skończy. Przykro mi to pisać ale trzeba uświadamiać kobiety, że tu na szali jest ich życie..

reklama
Do góry