iza_rz_97
Fanka BB :)
mi wychodzi 58.4 %ja miałam około 56, później 75, potem nieco 100.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi wychodzi 58.4 %ja miałam około 56, później 75, potem nieco 100.
powtórz w poniedziałek będzie dobrze narazie się nie zamartwiaj to też Twój początek. Kiedy ostatnia miesiączka? Owu?może coś jeszcze z tego być dobrego?
sprawdź w poniedziałek. Trzymam kciuki aby było dobrzemi wychodzi 58.4 %
Ja miałam przyrost 61 % przy ciąży pozamacicznej... Oczywiście nie chce Cie straszyć ale beta musi mieć minimum 66% przyrostu w ciągu 48 h. Na Twoim miejscu pojechałabym na sor. To nie są żarty, mi jajowód pękł i wylewna do otrzewnej, operacja i wiadomo...mi wychodzi 58.4 %
A byłaś już u ginekologa? Widziałaś pęcherzyk ciążowy?ja miałam około 56, później 75, potem nieco 100.
ja miałam taka bete w maju pecherzyk był, pusty. Po tygodniu Beta urosła, ale pecherzyk tej samej wielkości. Krwawienie i poroniłam samoistnie.A byłaś już u ginekologa? Widziałaś pęcherzyk ciążowy?
świetny pomysł czekamy na pierwszą płećDziewczyny widziałam że zaczelyscie robić listę czerwcówek na górze postu, a może uzupełnić ją w przewidywalny termin porodu? U mnie termin z OM nijak ma się do rzeczywistego bo to różnica prawie 10 dni, wiemy na pewno że owulacja była dużo później niż powinna być :/ a jak dostaniemy zamknięty wątek to można rozszerzyć o ilość dzieci, miasto w którym mieszkamy itp
Jakie miałaś początkowe bhcg i w ktorym cyklu? Nie daje mi to spokojuDziewczyny widziałam że zaczelyscie robić listę czerwcówek na górze postu, a może uzupełnić ją w przewidywalny termin porodu? U mnie termin z OM nijak ma się do rzeczywistego bo to różnica prawie 10 dni, wiemy na pewno że owulacja była dużo później niż powinna być :/ a jak dostaniemy zamknięty wątek to można rozszerzyć o ilość dzieci, miasto w którym mieszkamy itp