też Mazowieckie, 26 lat
Ja ścinałam i rozjaśniałam w 4 tc..malowałam ostatnio, bez rozjaśniania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też Mazowieckie, 26 lat
Ja ścinałam i rozjaśniałam w 4 tc..malowałam ostatnio, bez rozjaśniania
Ja kupuję zwykła biała kapustę, siekam i do gara, woda, zagotuje się to odcedzam. Ostygnie to dodaję do mięsaO muszę kiedyś spróbować jak kupisz kapustę włoska to nie musisz jej parzyć
Wychodzi na to, że owulacja się przesunęła. W poniedziałek idziesz ponownie na betę?Chyba oszaleję. Beta dziś 194 w czwartek była 104. Teoretycznie przyrost ok. Ale kurde dziś jest teoretycznie 43dc a beta taka malutka. Nie rozumie już nic z tego. Strasz się boję co dalej będzie
Ja tez pochodzę z Gdańska 29 lat obecnie mieszkam w GdyniJa Gdańsk, 29 lat, ale tylko do grudnia, potem przekraczam granicę
Tak pójdę raczej jeszcze razWychodzi na to, że owulacja się przesunęła. W poniedziałek idziesz ponownie na betę?
powtórz bete w poniedziałek, dziewczyny tu pisały ze najwazszejsze jak rośnieChyba oszaleję. Beta dziś 194 w czwartek była 104. Teoretycznie przyrost ok. Ale kurde dziś jest teoretycznie 43dc a beta taka malutka. Nie rozumie już nic z tego. Strasz się boję co dalej będzie
Niski przyrost czyli jaki? I czy byla beta badana po 1000 czy wczesnuej wartości?Cześć, dziewczyny, Jestem Izabela. Też mama czerwcowa, tylko coś zaczyna być nie tak. Czy któraś z was miała niski przyrost beta HCG a później już było ok?