reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

Cześć dziewczyny. Przywitam się 😊 Może któraś z Was pamięta mnie z wątku staraczki 2021 i 2022. W skrócie : synek 2014, 2015 poronienie samoistne, w grudniu 2021 przeszłam ciążę pozamaciczną z ratowaniem mojego życia... Brak lewego jajowodu. Ostatnia miesiączka 19 września, okres waha się między 29/32 dni. Z racji, że przeszłam CP muszę być pod stała kontrolą. 1 beta 19 października 331,0 2 beta 21 października 824,0. Byłam na USG pęcherzyk ciążowy w miejscu gdzie ma być. I tak mi strach zostaje... mój przyrost to 153 %. mogę wiedzieć czy badałyście przyrosty i jak Wasze wyglądały?. Serdecznie gratuluje przyszłym mamusiom 🥰🥰🥰🥰. Z OM wychodzi mi 26.06
cześć, moje przyrosty około 120% 😉

reklama
Cześć dziewczyny. Przywitam się 😊 Może któraś z Was pamięta mnie z wątku staraczki 2021 i 2022. W skrócie : synek 2014, 2015 poronienie samoistne, w grudniu 2021 przeszłam ciążę pozamaciczną z ratowaniem mojego życia... Brak lewego jajowodu. Ostatnia miesiączka 19 września, okres waha się między 29/32 dni. Z racji, że przeszłam CP muszę być pod stała kontrolą. 1 beta 19 października 331,0 2 beta 21 października 824,0. Byłam na USG pęcherzyk ciążowy w miejscu gdzie ma być. I tak mi strach zostaje... mój przyrost to 153 %. mogę wiedzieć czy badałyście przyrosty i jak Wasze wyglądały?. Serdecznie gratuluje przyszłym mamusiom 🥰🥰🥰🥰. Z OM wychodzi mi 26.06
Gratulacje! 🍀 Piękny przyrost! 😍😍 ja akurat tym razem bez badania przyrostu, bo przez poprzednie poronienie, ginekolog kazał mi się zgłosić od razu więc poszłam na wizytę z jedną beta i powiedział mi, że nie ma sensu robić kolejnej, skoro mam usg za sobą i jest pęcherzyk prawidłowo umiejscowiony, więc to tak jakby krok dalej 😊

Cześć i gratulacje ❤️ Ja w tej ciąży nie badałam bety żeby się nie stresować ale w ciąży z synem miałam 101% w ciągu 3 dni bo weekend wypadał i ciąża rozwijała się prawidłowo a synek urodził się zdrowy.

Hej 😁 trzymam za ciebie kciuki jak za wszystkie brzuszki tutaj 🤞a co do przyrostów to u mnie tak to wygląda, pierwszy był ten większy przyrost

Załączniki

• f3717cb2-3781-4973-9e55-6b078be9dbf9.jpeg
    f3717cb2-3781-4973-9e55-6b078be9dbf9.jpeg
    38 KB · Wyświetleń: 49
  • 65cdfd0a-9394-4a12-8ac1-a5fecc1d1aae.jpeg
    65cdfd0a-9394-4a12-8ac1-a5fecc1d1aae.jpeg
    38 KB · Wyświetleń: 53
cześć, moje przyrosty około 120% 😉
Gratulacje! 🍀 Piękny przyrost! 😍😍 ja akurat tym razem bez badania przyrostu, bo przez poprzednie poronienie, ginekolog kazał mi się zgłosić od razu więc poszłam na wizytę z jedną beta i powiedział mi, że nie ma sensu robić kolejnej, skoro mam usg za sobą i jest pęcherzyk prawidłowo umiejscowiony, więc to tak jakby krok dalej 😊
Cześć i gratulacje ❤️ Ja w tej ciąży nie badałam bety żeby się nie stresować ale w ciąży z synem miałam 101% w ciągu 3 dni bo weekend wypadał i ciąża rozwijała się prawidłowo a synek urodził się zdrowy.
Hej 😁 trzymam za ciebie kciuki jak za wszystkie brzuszki tutaj 🤞a co do przyrostów to u mnie tak to wygląda, pierwszy był ten większy przyrost
U mnie było tak:
7.10 - 25,9
10.10 - 115,2
PRZYROST: 176%
10.10 - 115,2
13.10 - 356,9
PRZYROST: 112%
13.10 - 356,9
17.10 - 1850,9
PRZYROST: 128%
Dziękuję dziewczyny 😊Mam jeden jajowód i mięśniaki na pokładzie... Stąd moje obawy... Przy ciąży pozamacicznej nie miałam objawów, teraz mnie piersi bolą, mam mega mdłoście, a już nie wspominam o tym, że najchętniej to nierozstawałabym się z poduszką 😁

reklama
Jak odczuwacie bol brzucha??
Nie pokoja mnie moje skurcze, dziś mnie złapał skurcz jak wróciłam z pracy i jak się teraz kładłam do łóżka, musiałam się szybko połozyc bo nie mogłam wytrzymać.... Tj. Mi coś brzuch scisnelo i puściło. Nie wiem czy też tak macie?? Wczoraj wieczorem tez tak miałam.
Czy to normalne?? :(

Do góry