Aneczka2021
Fanka BB :)
Do kiedy musi pojawić się zarodek z serduszkiem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję ❤trzymajcie się i kurujcie.
Max przy crl równym 6mm powinno być już serceDo kiedy musi pojawić się zarodek z serduszkiem?
Właśnie myślę o tym ,jutro jadę do Rzeszowa, bo studia zaczęłam to się może urwęA masz opcje iść jeszcze wcześniej do innego lekarza? Myślę,że tamten mocno na wyrost postawił sprawę
A masz opcje iść jeszcze wcześniej do innego lekarza? Myślę,że tamten mocno na wyrost postawił sprawę
Super by było, gdyby jutro się udało sprawdzićWłaśnie myślę o tym ,jutro jadę do Rzeszowa, bo studia zaczęłam to się może urwę
ja tez muszę odświeżać i ściągnęłam aplikacje właśnie dziś, to dzięki temu przychodzą mi powiadomienia.Cześć Wam w nowym dniu
Mam do Was pytanie, co zrobić żeby byc na bieżąco tzn. nie odświeżając forum
A do kiedy powinien się pojawić zarodek?Max przy crl równym 6mm powinno być już serce
ja tez muszę odświeżać i ściągnęłam aplikacje właśnie dziś, to dzięki temu przychodzą mi powiadomienia.
Was tez zaczynaja bolec plecy? Czytałam gdzieś ze to
Mnie od samego początku jak nawet jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży, więc nie wiem czy to od tego :0ja tez muszę odświeżać i ściągnęłam aplikacje właśnie dziś, to dzięki temu przychodzą mi powiadomienia.
Was tez zaczynaja bolec plecy? Czytałam gdzieś ze to dlatego ze rozciąga się miednica
Przy wielkości pęcherzyka powyżej 25mm musi już być widoczny pęcherzyk żółtkowy (to taki max), kilka dni po pojawieniu się pęcherzyka żółciowego pojawia się zarodekA do kiedy powinien się pojawić zarodek?