reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Ja dziś się tak źle czuje… spałabym, zgaga, nudności, odbija mi się 🤮 jeszcze jestem dziś sama w pracy, bo szefowa z dnia na dzień wziela wolne, a ze u mnie w miejscowości jest dzień handlowy - rynek, to wszyscy którzy nie przychodzą cały tydzień przyjdą dziś 🥲

Na 8 mam być w szpitalu
Ma mnie przyjąć jeszcze w przychodni-pracowni usg i w razie złej diagnozy na oddział, mam się spakować, ale myślę teraz czy tylko ten jeden lekarz to postanawia i już działa żeby wywołać te skurcze itd czy jeszcze to się konsultuje ? Nie chciałabym żeby tak to zakończyć na podstawie jednej opini

Ma mnie przyjąć jeszcze w przychodni-pracowni usg i w razie złej diagnozy na oddział, mam się spakować, ale myślę teraz czy tylko ten jeden lekarz to postanawia i już działa żeby wywołać te skurcze itd czy jeszcze to się konsultuje ? Nie chciałabym żeby tak to zakończyć na podstawie jednej opini
A masz opcje iść jeszcze wcześniej do innego lekarza? Myślę,że tamten mocno na wyrost postawił sprawę

reklama
Ja bym na Twoim miejscu w razie czego zrobiła jeszcze jedno usg u innego lekarza zanim polozysz sie do szpitala. Tak dla pewności. Ja potwierdzałam u dwóch lekarzy poronienie zatrzymane, zanim przyjęłam tabletki. Ufam, że u Ciebie będzie wszystko dobrze!!! I pojawi się zarodek z serduszkiem ❤️

Do góry