W środę w wizytę był 6+3,czytałam że wtedy może jeszcze nie być ❤,ale we wtorek będzie 7+2to pewnie jyz ostatecznie powinno byćA który u ciebie TC?
reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Ja byłam w 6+4, serduszko było widoczne, chociaż zarodek jeszcze malutki. Ale posłuchać jeszcze nie było można... Idę jeszcze w 7+6, liczę na więcejW środę w wizytę był 6+3,czytałam że wtedy może jeszcze nie być ❤,ale we wtorek będzie 7+2to pewnie jyz ostatecznie powinno być
ola070197
Ja dziś się tak źle czuje… spałabym, zgaga, nudności, odbija mi się jeszcze jestem dziś sama w pracy, bo szefowa z dnia na dzień wziela wolne, a ze u mnie w miejscowości jest dzień handlowy - rynek, to wszyscy którzy nie przychodzą cały tydzień przyjdą dziś
Lubiekluskikladzione
Też idę we wtorek i też będzie to 7+2 o której masz wizytę?W środę w wizytę był 6+3,czytałam że wtedy może jeszcze nie być ❤,ale we wtorek będzie 7+2to pewnie jyz ostatecznie powinno być
Bazylia_i_parmezan
Dzień dobry w nowym dniu
U nas chorobowo. Dzieci chore, mnie męczy suchy kaszel. Trochę mnie to martwi.
Życzę Wam spokojnego dnia
Na 8 mam być w szpitaluTeż idę we wtorek i też będzie to 7+2 o której masz wizytę?
Ma mnie przyjąć jeszcze w przychodni-pracowni usg i w razie złej diagnozy na oddział, mam się spakować, ale myślę teraz czy tylko ten jeden lekarz to postanawia i już działa żeby wywołać te skurcze itd czy jeszcze to się konsultuje ? Nie chciałabym żeby tak to zakończyć na podstawie jednej opiniNa 8 mam być w szpitalu
Lubiekluskikladzione
A masz opcje iść jeszcze wcześniej do innego lekarza? Myślę,że tamten mocno na wyrost postawił sprawęMa mnie przyjąć jeszcze w przychodni-pracowni usg i w razie złej diagnozy na oddział, mam się spakować, ale myślę teraz czy tylko ten jeden lekarz to postanawia i już działa żeby wywołać te skurcze itd czy jeszcze to się konsultuje ? Nie chciałabym żeby tak to zakończyć na podstawie jednej opini
ola070197
trzymajcie się i kurujcie.Dzień dobry w nowym dniu
reklama
Ja bym na Twoim miejscu w razie czego zrobiła jeszcze jedno usg u innego lekarza zanim polozysz sie do szpitala. Tak dla pewności. Ja potwierdzałam u dwóch lekarzy poronienie zatrzymane, zanim przyjęłam tabletki. Ufam, że u Ciebie będzie wszystko dobrze!!! I pojawi się zarodek z serduszkiemMa mnie przyjąć jeszcze w przychodni-pracowni usg i w razie złej diagnozy na oddział, mam się spakować, ale myślę teraz czy tylko ten jeden lekarz to postanawia i już działa żeby wywołać te skurcze itd czy jeszcze to się konsultuje ? Nie chciałabym żeby tak to zakończyć na podstawie jednej opini
Podziel się: