Magdam27
Fanka BB :)
Myślę, że super!!Mam 2 wynik bety, wzrosła o prawie 140% to trochę nie za dużo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że super!!Mam 2 wynik bety, wzrosła o prawie 140% to trochę nie za dużo?
Zdecydowanie nie, jest idealnieMam 2 wynik bety, wzrosła o prawie 140% to trochę nie za dużo?
O której masz wizyte? Daj znać koniecznie po wizycieWczoraj beta wyszła mi 480, dziś ide na wizytę
Nie denerwuj się jak nic nie zobaczy. Przy tej becie ma prawo nic nie widzieć.Wczoraj beta wyszła mi 480, dziś ide na wizytę
Tak, wiem że może nic nie będzie widać, ale muszę zejść z bromergonu, stąd moja wizyta. Tak to bym poczekała jeszcze 2 tygodnieNie denerwuj się jak nic nie zobaczy. Przy tej becie ma prawo nic nie widzieć.
Za 2-3 tygodnie bedzie zdecydowanie widział.
WieczoremO której masz wizyte? Daj znać koniecznie po wizycie
Gratulacje!!Mam na imie Ania, o dziecko staraliśmy sie prawie 4 lata, mam pcos. Leczenie odnośnie przywrócenia owulacji bylo od półtora roku gdzie wystąpiły na tabletkach tylko 4 owulacje z czego 4 na ten moment jest najpiękniejsza. Testy wyszły mi pozytywne więc W 29 dc zrobilam bete która wyniosla 296 a w 31dc wyszla 653, przyrost mam 120 procent. Tsh 1,73