reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

Cześć jestem Iza,
Termin mi wychodzi na 11 czerwca.
Serce już bije. Mdłości, senność niestety.
Pojawiły się krwiaki wiec plamienia i duphaston wjechał…
Aaa i tez macie libido -100? :p
Ja ochotę mam, ale kurcze za bardzo się stresuje tym czy wszystko jest okej i nie mogę się wyluzować, po wizycie sobotniej powinno być lepiej 🙈

reklama
Znając życie będize lepiej na 2 -3 dni, potem znowu jakaś stresowa faza wjedzie i człowiek będzie się martiwł kolejnymi rzeczami 😅
Bardzo możliwe 😅😅 chociaż to będzie nowy etap, którego jeszcze nie znam, bo za pierwszym razem poroniłam w tym dniu, w którym jestem aktualnie i to jednak siedzi gdzieś z tyłu głowy 🙈 mimo pozytywnego nastawienia 😊

reklama
Cześć jestem Iza,
Termin mi wychodzi na 11 czerwca.
Serce już bije. Mdłości, senność niestety.
Pojawiły się krwiaki wiec plamienia i duphaston wjechał…
Aaa i tez macie libido -100? :p
suuuper gratulacje :)
U mnie libido spadło :/ jaka blokada albo strach żeby wszytsko było ok. Ale moj nie naciska ale ileż można bez tego😂

Do góry