Hej trochę mnie tu nie było ale staram się wszystko nadrobić [emoji4] u nas maluch akceptuje wszystkich poza brodatymi tych się boji. My narazie siedzimy u dziadków trochę nam się wizyta przedłużyła ale za 2 tygodnie wracamy. U nas ostatnia wizyta była przy szczepieniu teraz jak tylko wrócimy do domu to muszę umówić małego na echo serca powinien mieć zrobione jak skończy 5 miesięcy ale ze względu na wizytę u moich rodziców trochę nam się przesunęło. W szpitalu w którym rodziłam każdy dostawał skierowanie na echo po wyjściu ze szpitala.
U nas maluch ma 1 ząbek, nie zauważyłam żeby mu rósł kolejny ale może być tak jak z pierwszym nie dawał żadnych znaków ze rośnie aż urósł.
Mały trochę pełza jak tylko może to przewraca się na brzuch a jak ma możliwość to opiera się i staje na nóżki.
Hehe mój brodatych lubi bo tatuś brodę ma
. Super masz, że nie wiesz kiedy zabki idą. Mój to wrażliwy jak tatuś haha
. U nas na nożki dopiero wczoraj stanął, ale póki co prostuje ręce i pomału się będzie zbierał do raczkowania, choć pewnie z miesiąc mu zejdzie
.
@SyLwuniaa ależ Twoj syncio jest uroczy
. No i fajnie, że gondolka taka duża, że wchodzi.
@MK_Piotrowiak hehe pamiętam jak ja moim kitki robiłam
. Uwielbiam te pierwsze kucyczki. Mój też wcina skarpety haha. Na katar tylko odciąganie i nawilżanie.. niestety to cholerstwo potrafi umęczyć dziecko i rodziców. Podłóż pod materacyk cosik by głowkę miała wyżej i w nocy lepiej jej lepiej będzie. Przy zębkach kupki częstsze i rzadsze, ale ponad 25 to niemożliwe by od zębów, dobrze że się nie odwodniła. (Mi lekarz mówił, że powyzej 7 kup na dobę to już zaczyna się organizm odwadniać).
@Sundeep mówisz, że wpadkę podejrzewałaś
. No u mnie też jak się pierwsza @ pojawiła tak potem jej nie było 46 dni
.. (mimo, że byliśmy grzeczni
, zrobilam chyba z 10 testów i tez się wybrałam do gina na przegląd(bo od porodu nie byłam
) i odtamtej pory mam tabletki haha. Wiecie kocham dzieci, ale 4 to by było wyzwanie
. Apropo anginy... nie slyszałam o czymś takim, że do 2 rż nie chorują.
Ja mam juz dość siedzenia w domu to dopiero 1.5 tyg a tu jeszcze 2.5 lub dłużej
..
no nic miłego dzionka Wam życzę idę popracować nad nową karuzelką
)