@Martyna Kołodziejczyk gratulacje! I waga tez lepsza niz zakladalas To jeszcze czekamy na @Doriis
reklama
Maria_K
Aktywna w BB
GratulacjeAlicja 28.05.2020 g.10.04 waga 2950 g tylko nie wiem jaka długa śpi dużo I ładnie ciągnęła pierś
Maria_K
Aktywna w BB
To musi być niezły specjalista, że dał taką propozycję. Mnie moja prowadząca zniechęcała mocno do tego. Ale chyba nikt na siłę Cię nie będzie w szpitalu przekonywał do SN jeśli nie jesteś przekonana?Jestem przyjeta na oddział, ale co dalej nie wiem. Lekarz zaproponował obracanie dziecka i porod SN, ale same negatywne opinie o tym słyszę. Czułam, ze cos z tym moim porodem będzie problematyczne
Gratulacje :* ucałuj mała księżniczkę:*Alicja 28.05.2020 g.10.04 waga 2950 g tylko nie wiem jaka długa śpi dużo I ładnie ciągnęła pierś
Gratulacje!!!Alicja 28.05.2020 g.10.04 waga 2950 g tylko nie wiem jaka długa śpi dużo I ładnie ciągnęła pierś
A ja właśnie wróciłam od lekarza i nic, tzn skurcze mam, ale szyjka zamknięta, rozwarcia żadnego więc nie wiem ile jeszcze się będę tak mordować, kolejna wizytę wyznaczył mi za 2 tygodnie czyli w 41 tc i jak do tej pory nie urodzę to wyślę mnie do szpitala... Modlę się żebym jednak urodziła do tego 5.06 bo wariuje już jak Wy z sikaniem, bólami brzucha i zmęczeniem jestem już zmęczona tymi codziennymi skurczami, które nic jak widać nie dają
Nerwicówka35
Fanka BB :)
Alicja 28.05.2020 g.10.04 waga 2950 g tylko nie wiem jaka długa śpi dużo I ładnie ciągnęła pierś
Ale super Gratulacje!
martyna4641
Zaciekawiona BB
GratulacjeAlicja 28.05.2020 g.10.04 waga 2950 g tylko nie wiem jaka długa śpi dużo I ładnie ciągnęła pierś
karolinka1990
Zaciekawiona BB
Odnosze takie samo wrazenie hahaMój czasem kilka razy dziennie ma czkawkę. Dziś doła mam. Chce by już się urodził. Ile jeszcze będe chodzić w tej ciąży. Mam wrażenie że juz zawsze.
reklama
Tak to niestety jest. Gdy termin jest odległy, nie ma nawet upragnionego 37 tygodnia, to mamy wrażenie że urodzimy lada dzień A potem gdy już teoretycznie można bezpiecznie urodzić, to jak na złość nic się nie dzieje i znów stres