reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Wy mi lepiej powiedzcie co zrobić aby rozwarcie mieć 😂😂🙈

Ja mam szyjkę 0,5 i rozwarcie 2 cm (info z wizyty w środę) lekarka mówiła zeby dużo chodzić, szczególnie po schodach... 🤔
Wy mi powiedzcie co mam zrobić żeby pozbyć się zgagi.... Dopadła mnie chyba najgorsza zgaga w życiu... Mleko i mięta nie pomagają 😩😩😩

@Doriis mój gin mówił, że każda ingerencja w szyjkę na nią reaguje ;)... także oprócz piłki z mężulem pogadaj ;). I nie stresuj się... idziesz na oddział :), tam zrobią badania powiedz, że chciałabyś naturalnie... i zobaczysz co Ci powiedzą.
@reja87 A Ty na kiedy masz termin (Sorki mi już wszystko z głowy wypada)... zobaczysz może akurat zrobią Ci cc.... czekanie do terminu jest niestety męczące ;).
@Nerwicówka35 bidulko z tą zgagą, pewnie młoda uciska. Choć pewnie każdy Ci mówi, że włosy rosną;). Nic a nic w tym prawdy nie ma.

Tak zgadza się z ruchami i kopanie, u mnie falowanie , nóżki rączki wychodzą w różnych miejscach. A brzuch to taki śmieszny miałam, że w szoku byłam jakbym dziurę miała w brzuchu.
Niestety remont mnie wykańcza, ale już dużo prać zrobionych :). Jutro jeszcze wywalenie maskotek i chyba prawie wszystko będzie gotowe. I jestem happy bo uszatek mi się zmieści do pokoju :). Także na spokojnie będę sobie karmić w fotelu :)

Miłego wieczorku

@Doriis mój gin mówił, że każda ingerencja w szyjkę na nią reaguje ;)... także oprócz piłki z mężulem pogadaj ;). I nie stresuj się... idziesz na oddział :), tam zrobią badania powiedz, że chciałabyś naturalnie... i zobaczysz co Ci powiedzą.
@reja87 A Ty na kiedy masz termin (Sorki mi już wszystko z głowy wypada)... zobaczysz może akurat zrobią Ci cc.... czekanie do terminu jest niestety męczące ;).
@Nerwicówka35 bidulko z tą zgagą, pewnie młoda uciska. Choć pewnie każdy Ci mówi, że włosy rosną;). Nic a nic w tym prawdy nie ma.

Tak zgadza się z ruchami i kopanie, u mnie falowanie , nóżki rączki wychodzą w różnych miejscach. A brzuch to taki śmieszny miałam, że w szoku byłam jakbym dziurę miała w brzuchu.
Niestety remont mnie wykańcza, ale już dużo prać zrobionych :). Jutro jeszcze wywalenie maskotek i chyba prawie wszystko będzie gotowe. I jestem happy bo uszatek mi się zmieści do pokoju :). Także na spokojnie będę sobie karmić w fotelu :)

Miłego wieczorku
03. 06. 2020r termin z usg. Moją córke już miałam naświecieod kilku dni , a tu się nie zapowiada wogóle by Mikołaj chciał wyjść. Lekarka partnerowi kazała się zabrać za robote bo wogóle mi się szyjka nie skraca. Pracujemy nad tym ale ni widzę efektu 😆😆

Widzę, że nie jestem sama i nie tylko ja chciałabym już rodzić 😀 ja mam termin na 5.06 ale nastawiałam się na maj bo córę rodziłam 10 dni przed terminem a tu się nie zapowiada... Zasady 3 x S nie stosuje bo już nie mam na to siły 😀 a chciałabym zacząć rodzić bo im później tym juniorka będzie większa a mała nie jest bo tydzień temu było 3200 i 33 cm główka 😳 ale coś czuję, że będzie jak na złość po terminie tym razem 🙃

Podobno ananas też jest dobrym sposobem 😂🙈🙈 jutro idę do sklepu haha.
Męża będę z rana molestować bo na cały dzień do pracy idzie 😁 później skoki na piłce 😁😂

@sariska ja Ciebie podziwiam kochana z tym remontem . Chociaż kto wie jak ja bym się zachowała. 3 tygodnie temu ściany malowałam 😂

reklama
Do góry