Takie falujace właśnie przeciąganie@AS39 u mnie są, ale już mniej kopniaków . Za to więcej takich ruchów falujących/płynących. Daje znać że jest i ma się dobrze
reklama
Delikatnie jsze@AS39 u mnie są, ale już mniej kopniaków . Za to więcej takich ruchów falujących/płynących. Daje znać że jest i ma się dobrze
Nerwicówka35
Fanka BB :)
Mój dzidziulek szaleje, szczególnie wieczorami. Ostatnie dwa dni nawet czułam niepokój, ze Mała jest aktywna w zasadzie cały czas. Nie są to już kopniaki( chociaż pojedyncze jeszcze się zdarzają), a tak jak u @Doriis raczej falowanie, przesuwanie się na jedną albo drugą stronę Ale myślałam właśnie, ze na końcówce dziecko będzie spokojniejsze, a tu szaleństwa
Doriis
@Nerwicówka35 u mnie jeszcze potrafi się wyprostować A tu miejsca brak Więc razem z nim przeciagam się i ja ,bo mnie uwiera strasznie
Maria_K
Aktywna w BB
Dziewczyny jak u Was z ruchami?
U mnie też przeciąganie się, wiercenie plus od czasu do czasu wierzganie i kopniaki w pęcherz Aktywny jest praktycznie cały czas, wczoraj miałam spokój tylko, jak jechaliśmy autostradą ☺
Potwierdzam Przeciągania, falowania i wystawianie nóżek i rączek w najmniej oczekiwanym momencie dziś przez pewien czas dodatkowo napieranie w dół. To nie było przyjemne ruchy są zróżnicowane. Bywają dni baaardzo spokojne, że nawet się trochę martwię czy wszystko Ok. oraz takie, że taniec brzucha widoczny jest z daleka nawet dla osób postronnych
Nerwicówka35
@Nerwicówka35 u mnie jeszcze potrafi się wyprostować A tu miejsca brak Więc razem z nim przeciagam się i ja ,bo mnie uwiera strasznie
o tak moją córeczkę strasznie wkurza jak siedzę, a jeszcze jak sie zgarbię to dostaję od razu po żebrach
reja87
Aktywna w BB
A ja bym wolała cesarke a nie chcą zrobi
Nic się nie stresuj. Ty się boisz cc a ja się boje że go mi nie zrobią . Ja we wtorek ide do lekarza ale też wiem że mam szyjke długą i zamknięta. Uparli się że mam rodzić naturalnie więc będe tak chodzić w ciąży w nieskończoność albo będą próbować oksytycyne dawać.Dziewczyny stresuje się tym poniedziałkiem. Tym że mogę nie mieć rozwarcia ,brak skurczy itp. Od dziś skacze na piłce i szczerze wątpię ,a raczej mam pewność że to nic nie da ... Martwie się tym że mnie na stół wezmą...
reklama
Nerwicówka35
Dziewczyny stresuje się tym poniedziałkiem. Tym że mogę nie mieć rozwarcia ,brak skurczy itp. Od dziś skacze na piłce i szczerze wątpię ,a raczej mam pewność że to nic nie da ... Martwie się tym że mnie na stół wezmą...
Myśl pozytywnie, odpowiednie nastawienie potrafi zdziałać cuda! Wszystko będzie dobrze, mocno trzymam kciuki!