reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Mój dzidziulek szaleje, szczególnie wieczorami. Ostatnie dwa dni nawet czułam niepokój, ze Mała jest aktywna w zasadzie cały czas. Nie są to już kopniaki( chociaż pojedyncze jeszcze się zdarzają), a tak jak u @Doriis raczej falowanie, przesuwanie się na jedną albo drugą stronę :) Ale myślałam właśnie, ze na końcówce dziecko będzie spokojniejsze, a tu szaleństwa :D

Potwierdzam🙂 Przeciągania, falowania i wystawianie nóżek i rączek w najmniej oczekiwanym momencie😏 dziś przez pewien czas dodatkowo napieranie w dół. To nie było przyjemne😐 ruchy są zróżnicowane. Bywają dni baaardzo spokojne, że nawet się trochę martwię czy wszystko Ok. oraz takie, że taniec brzucha widoczny jest z daleka nawet dla osób postronnych😄

Dziewczyny stresuje się tym poniedziałkiem. Tym że mogę nie mieć rozwarcia ,brak skurczy itp. Od dziś skacze na piłce i szczerze wątpię ,a raczej mam pewność że to nic nie da ... Martwie się tym że mnie na stół wezmą... :(

A ja bym wolała cesarke a nie chcą zrobi
Dziewczyny stresuje się tym poniedziałkiem. Tym że mogę nie mieć rozwarcia ,brak skurczy itp. Od dziś skacze na piłce i szczerze wątpię ,a raczej mam pewność że to nic nie da ... Martwie się tym że mnie na stół wezmą... :(
Nic się nie stresuj. Ty się boisz cc a ja się boje że go mi nie zrobią 😆😆. Ja we wtorek ide do lekarza ale też wiem że mam szyjke długą i zamknięta. Uparli się że mam rodzić naturalnie więc będe tak chodzić w ciąży w nieskończoność albo będą próbować oksytycyne dawać.

reklama

Myśl pozytywnie, odpowiednie nastawienie potrafi zdziałać cuda! Wszystko będzie dobrze, mocno trzymam kciuki! :)

Do góry