reklama
Skilly
Fanka BB :)
Tydzień przed wizytą zrób. Czyli w sumie jużHej [emoji846] 18.12 jestem umówiona na usg ciąży (11-14tydzień), wcześniej mam zrobić test pappa. Ile wcześniej najlepiej na niego iść, wiecie ile się czeka na wynik w Medicover? Czytałam, że najlepiej zrobić w 12 tyg, według aplikacji jestem w 12+1 dzień ale gin mówi, że - tydzień
Vingaa
Ja mam synka Oskara [emoji3526]
Niestety żadnych pomysłów. Miałam zamiar prosić forumowiczki o pomoc. Z tym że imię musi być uniwersalne i możliwe do wypowiedzenia w Niemczech i w Polsce.
MartiniSprite
Zaciekawiona BB
Piękne, ale niestety mam już w bliskiej rodzinie Oskara. Mam wrażenie że wszystkie ładne imiona chłopięce już zajęteJa mam synka Oskara [emoji3526]
a może Alexander?Piękne, ale niestety mam już w bliskiej rodzinie Oskara. Mam wrażenie że wszystkie ładne imiona chłopięce już zajęte
89karola80
Jeśli u mnie potwierdzi się w 100 %, że będzie chłopczyk to będzie Olaf
Dziewczyny powiedzcie mi kiedy Was mdłości odpuścily? Ja jestem w 12 tyg . Został ból piersi slinotok i czasem mdli. Nie wiem czy to normalne? W obydwu ciazach poprzednich miałam długo wymioty . W1 do 7 a w 2 do 4 . Na mięso nie mogłam patrzeć. A teraz jem. Jeszcze nie wszystko z mięsa. Muszę mieć chęć. Myślicie że jest ok ?
MartiniSprite
Zaciekawiona BB
Wszystko w porządku. Każda ciąża jest inne, moja aktualnie 3 jest całkowicie inna od dwóch poprzednich z córkami. W pierwszej ciąży ostatni raz zwymiotowałam tuż przed porodem, teraz sporadycznie mnie mdli ale nie wymiotuję. PozdrawiamDziewczyny powiedzcie mi kiedy Was mdłości odpuścily? Ja jestem w 12 tyg . Został ból piersi slinotok i czasem mdli. Nie wiem czy to normalne? W obydwu ciazach poprzednich miałam długo wymioty . W1 do 7 a w 2 do 4 . Na mięso nie mogłam patrzeć. A teraz jem. Jeszcze nie wszystko z mięsa. Muszę mieć chęć. Myślicie że jest ok ?
reklama