reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Ja to jestem jakas dziwna 🤷‍♀️
Cały poprzedni tydzień miałam klucie, skurcze podbrzusza, jajnikow, w pochwie, pachwinach aż się balam czy wszystko dobrze i czy tak ma być 🤔
Wczoraj miałam kontrolę u GIN, powiedział, że tak bywa, że wszystko się przesuwa, powiększa i będą takie dolegliwości.
A dziś jak ręką odjal 🤔 i też się zastanawiam, czy to dobrze 🤔
Boli źle, nie boli też źle 😆 to nie ma moje nerwy 🤨🤓

Ja to jestem jakas dziwna 🤷‍♀️
Cały poprzedni tydzień miałam klucie, skurcze podbrzusza, jajnikow, w pochwie, pachwinach aż się balam czy wszystko dobrze i czy tak ma być 🤔
Wczoraj miałam kontrolę u GIN, powiedział, że tak bywa, że wszystko się przesuwa, powiększa i będą takie dolegliwości.
A dziś jak ręką odjal 🤔 i też się zastanawiam, czy to dobrze 🤔
Boli źle, nie boli też źle 😆 to nie ma moje nerwy 🤨🤓
Kobiety czyli my :) jesteśmy tak skonstruowane, że na początku martwimy się czy będą dwie kreski, potem czy będzie serduszko, potem aby do 12, potem połówka i badania, potencjalnych aby do 32 tyg potem aby do końca. Więc cały czas niby wiemy, że jest ok ale wewnątrz boimy się i tyle. Jak mnie zaczynają takie myśli zajrzałam głowę to biorę słuchawki i słucham muzyki. Albo zajmuje się czymś aby nie myśleć i już
:)

Kobiety czyli my :) jesteśmy tak skonstruowane, że na początku martwimy się czy będą dwie kreski, potem czy będzie serduszko, potem aby do 12, potem połówka i badania, potencjalnych aby do 32 tyg potem aby do końca. Więc cały czas niby wiemy, że jest ok ale wewnątrz boimy się i tyle. Jak mnie zaczynają takie myśli zajrzałam głowę to biorę słuchawki i słucham muzyki. Albo zajmuje się czymś aby nie myśleć i już
:)
👍🏻 Dokładnie tak, masz rację 🌷

Jestem czerwcową mamą dziewczynki z 2018. Teraz czekam na chłopca, więc wszystkie "dziewczeńskie" rzeczy jestem niestety zmuszona sprzedać :(. Jakby któraś była zainteresowana zapraszam na prv. Poniżej kilka przykładowych

Załączniki

• AUKCJA 068.JPG
    AUKCJA 068.JPG
    2,2 MB · Wyświetleń: 103
  • AUKCJA 075.JPG
    AUKCJA 075.JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 99
  • AUKCJA 103.JPG
    AUKCJA 103.JPG
    1,7 MB · Wyświetleń: 101
  • AUKCJA 105.JPG
    AUKCJA 105.JPG
    3 MB · Wyświetleń: 100
  • AUKCJA 108.JPG
    AUKCJA 108.JPG
    1,5 MB · Wyświetleń: 101
Hej 🙂 18.12 jestem umówiona na usg ciąży (11-14tydzień), wcześniej mam zrobić test pappa. Ile wcześniej najlepiej na niego iść, wiecie ile się czeka na wynik w Medicover? Czytałam, że najlepiej zrobić w 12 tyg, według aplikacji jestem w 12+1 dzień ale gin mówi, że - tydzień

Hej 🙂 18.12 jestem umówiona na usg ciąży (11-14tydzień), wcześniej mam zrobić test pappa. Ile wcześniej najlepiej na niego iść, wiecie ile się czeka na wynik w Medicover? Czytałam, że najlepiej zrobić w 12 tyg, według aplikacji jestem w 12+1 dzień ale gin mówi, że - tydzień
Ja mam na 19.12 dziś robiłam test pappa ja czekam 1 dzień.

reklama
Do góry