reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

U mnie od 2 dni to samo ....idzie oszaleć
Zazdroszczę ze chociaż to ci idzie i zostaje w żołądku... U mnie nic a nic nie ma prawa zostać, masakra i czekam miedy to sie skończy Jest mi tak głupio ze mąż robi wszystko a ja leżę jak święta krowa bo co podniose glowe to [emoji1785][emoji1785] i wiadomo co dalej... Nie jestem nawet w stanie nakarmić własnego dziecka

reklama
Pięknie! Odpoczywaj!
Ja już po wizycie!!! Wszystko jest dobrze, dzidzia już ma 1.3cm, serduszko puka ładnie, wg USG 7+3 czyli o dzień do przodu. Mam się oszczędzać, lekarz powiedział że jak się będę słabiej czuć to mam leżeć i odpoczywać i nie latać na rzęsach żeby było posprzatane i ugotowane. Mam zmienić dietę na bogatsza w błonnik. Uspokoiłam się :)

Dziewczyny, a czy wy dostarczałyście pracodawcy zaświadczenie o ciąży jeśli dalej pracujecie? Czy te które z was są już na L4 donosiły takie zaświadczenie??
Ja dałam pracodawcy takie zaświadczenie że lekarz stwierdza ciaze tydzień 8. Musiałam dac bo pracuje z laserami i sprzetami, które mogłyby zaszkodzić dziecku. Na l4 jeszcze przyjdzie czas, narazie zero nudności itd wiec zobaczymy co będzie dalej :) zaświadczenie to było napisane na kartce jak recepta z pieczątką lekarza.

Nie wiem czy dzisiaj pisalam juz...
Kasieczna super ze na wizycie wszystko ok;)

Witam nowe dziewczyny;)

Ja chodze do jednego gina, prywatnie. Ma najnowszy sprzet wiec i na miejscu mam prenatalne i inne. Usg dopochwowe robi az do 13 tygodnia, maz ze mna nie chodzi ale i ja i on bysmy sie krepowali przy tym usg... chcialabym zeby byl na prenatalnym ale nie wiem czy sie zdecydujemy jeszcze o tym nie rozmawialismy. Nie ma zadnych spodniczek a i nie bardzo gdzie maz ma stanac. Przy glowie nie ma jak, jedynie obok lekarza lub przy nogach.. slabo.

reklama
Do góry