ndorka123
Fanka BB :)
Ja też nie mam w planach robić a jak wyjdzie zobaczymyCzy ja jestem jedyną która nie robi pappa? Ja tylko robię USG prenatalne umówiłam się w 13tc i tyle.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie mam w planach robić a jak wyjdzie zobaczymyCzy ja jestem jedyną która nie robi pappa? Ja tylko robię USG prenatalne umówiłam się w 13tc i tyle.
Przykro mi Kochana tulę mocnoDziewczyny ja się niestety z wami żegnam, brak tętna.
Życzę wam wszystkim powodzenia i samych szczęśliwych rozwiązań :*
Dzięki Orzeszkowamamusia, miło że ktoś czuje podobnie i rozumie
annamariam no właśnie z tego względu również mam obawy. Do tego dzieci z gilami po pas, które się przytulają, kaszlą i prychają, a mi tak ciężko je odsuwać od siebie bo są kochane nawet z tymi gilami
Ja idę jutro...tak się boję obym zobaczyła [emoji3531]i nie usłyszała niczego złego jak człowiek ma się nie stresować....jak byłam w pierwszej ciąży to się tak nie stresowałam nie byłam w ogóle świadoma że tak często kobiety ronią...a jak już samo to przeszłam to nasłuchałam się masy takich przypadków.
Ja nie doradze co do balsamów ma rozstępy bo w żadnej ciąży nie używałam , a nie mam ani pół rozstępu dla mnie sprawa odżywienia i nawodnienia organizmuNie, też mi się wydawał drogi..
Ja używałam z Tołpy w takim sloiczku jest np w rossmanie. Bylam bardzo zadowolona z konsystencji i zapachu -ale to akurat zwlaszcza w naszym stanie bardzo indywidualna kwestia
Pod koniec miałam też Elancyl..jest drogi. Ale była jakaś promo w dermedice, albo można kupić na olx z drugiej reki
Rozstępów nie mam praktycznie, kilka na biodrach..Ale to jak zwykle nie wiadomo czy to zasługa kremów
A no i ja zawsze używam jakiegoś balsamu do ciała, nie zależnie od ciąży..
Ja dziewczyny cała w nerwach. Miałam dziś wizytę i okazało się że zarodek troszkę jest za mały jak na ten tydzień ciąży. Mało tego w sobotę na IP wydaje mi się że zmierzył go lekarz na 54mm a dziś wyszło 34. Na usg w sobotę widziałam chyba bijące serce(niby lekarz nic o tym nie mówił może to moja wyobraźnia lub złe coś zinterpretowalam) a dziś podobno zarodek zbyt mały by biło serce. Jestem załamana.
Ja nie doradze co do balsamów ma rozstępy bo w żadnej ciąży nie używałam , a nie mam ani pół rozstępu dla mnie sprawa odżywienia i nawodnienia organizmuNie, też mi się wydawał drogi..
Ja używałam z Tołpy w takim sloiczku jest np w rossmanie. Bylam bardzo zadowolona z konsystencji i zapachu -ale to akurat zwlaszcza w naszym stanie bardzo indywidualna kwestia
Pod koniec miałam też Elancyl..jest drogi. Ale była jakaś promo w dermedice, albo można kupić na olx z drugiej reki
Rozstępów nie mam praktycznie, kilka na biodrach..Ale to jak zwykle nie wiadomo czy to zasługa kremów
A no i ja zawsze używam jakiegoś balsamu do ciała, nie zależnie od ciąży..
Masz tak na prawdę lekarza jak prywatnie i wszystkie badania za free.Niestety do lux med mam dość daleko i wizyta u godziny to 4 h poza domem . Ale jak okazało się,że potrzebna jest szybka konsultacja z endokrynologiem to dwa dni później miałam wizytę [emoji846]Ja nie kumam jak to wygląda w lux med? Mogę w pracy wykupić pakiet ale nie wiem co i jak.....