annamariam
Fanka BB :)
I brzusio jest piękny [emoji307]To jest zdjęcie robione dziś o 8 rano nawet nie zdążyłam nic zjeść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I brzusio jest piękny [emoji307]To jest zdjęcie robione dziś o 8 rano nawet nie zdążyłam nic zjeść
Na prawdę podziwiam was dziewczyny. Ja nigdy się nie zdecyduje na naturalny. Od razu mam paraliż.Ja bardzo bym chciała rodzic naturalnie tak jak za pierwszym razem. Rodzilam całkowicie naturalnie, bez znieczulenia, oksytocyny, gazu itd. Miałam tylko tlen w masce jak chciałabym skorzystać. Jeśli będzie potrzeba cc to oczywiście trzeba się zgodzić ale poród naturalny jest dla mnie priorytetem.
Jedyne czym się martwię to tym czy będę miała pokarm, bo żadna kobieta od nas już od pra pra babci nie miała i z jednej i z drugiej strony..
Nikt nigdy się w to nie zagłębiał tak na prawdę. Jakoś każda przyswoila sobie myśl że dzidzia będzie na sztucznym mlekuZaburzenia hormonalne? Operacje w obrębie piersi? Niedorozwój gruczołów piersiowych? Jeśli nie to nie ma takiej możliwości ot tak sobie "nie mieć pokarmu". Są tylko błędy laktacyjne.
Rozumiem. Kiedyś nie było takiej wiedzy jak teraz ani pomocy ze strony doradców laktacyjnych. Więc wiedz, że jeśli nie masz wyżej wymienionych przeze mnie problemów to pokarm będziesz miała na 100 %Nikt nigdy się w to nie zagłębiał tak na prawdę. Jakoś każda przyswoila sobie myśl że dzidzia będzie na sztucznym mleku
Dałaś mi nadzieję ja mam 5+5[emoji3526]ale stresa mam mimo wszystko wizyta o 15:00 dopiero !