reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Właśnie to odwoływanie wizyt jest straszne. Wszystkie siły skupione są wokół koronawirusa a reszta czeka. I sądzę że każdy ginekolog powie mi lepiej siedź w domu niż badaj się profilaktycznie w ciąży. Ale co z długością szyjki, co z zapaleniami, co z tarczycą. Przecież to wszystko jest równie niebezpieczne dla ciąży co grypa czy przeziębienie. No nie chcę pod koniec ciąży zmieniać ginekologa i szukać jakiegoś co ma prywatny gabinet... A z drugiej strony panika i stres jest jeszcze gorszy dla ciąży. Niech to się już wszystko skończy....

reklama
Hej dziewczyny. Ja jestem pozytywnej myśli, choć to co się dzieje nie wpływa na pozytywne myślenie. W przyszłym tygodniu muszę zrobić badania , bo w piątek mam gina, w poniedziałek diabetolog i też się zastanawiam czy mi nie odwołają .... buuu za dużo stresu..

A tak to wynajduje rzeczy do zrobienia i teoretycznie nie myślę o tym... Tzn staram się. ..
Z młodymi robimy różne ciekawe rzeczy ;), chyba im się podoba ;). A jak mają mnie dość to szyję rzeczy dla młodego.
Kokon uszyty, kocyki na wiosnę sztuk 2, pieluszki tetrowe, muślinowe, flanelowe no i 2 prześcieradła do łóżeczka:).
Miłego popołudnia

No ale niestety tak to jest z babiczkami w ciąży ;) jednego dnia pełne energii, drugiego dnia pt. "nie dotykać bo zaraz się rozpłaczę" . Mimo że raczej twardo po ziemi stąpam, to w tej ciąży to z równowagi potrafi mnie całkowicie wytrącić zbita szklanka...... i będę tydzień rozpamiętywać że to moja ulubiona. więc epidemia no to tym bardziej ;)

Hej dziewczyny. Ja jestem pozytywnej myśli, choć to co się dzieje nie wpływa na pozytywne myślenie. W przyszłym tygodniu muszę zrobić badania , bo w piątek mam gina, w poniedziałek diabetolog i też się zastanawiam czy mi nie odwołają .... buuu za dużo stresu..

A tak to wynajduje rzeczy do zrobienia i teoretycznie nie myślę o tym... Tzn staram się. ..
Z młodymi robimy różne ciekawe rzeczy ;), chyba im się podoba ;). A jak mają mnie dość to szyję rzeczy dla młodego.
Kokon uszyty, kocyki na wiosnę sztuk 2, pieluszki tetrowe, muślinowe, flanelowe no i 2 prześcieradła do łóżeczka:).
Miłego popołudnia

Masz jakiś sprawdzony muślin i tetrę? Szukam po sklepach internetowych i nie wiem na co się zdecydować.

Masz jakiś sprawdzony muślin i tetrę? Szukam po sklepach internetowych i nie wiem na co się zdecydować.
Wiesz co ja zamawiam na metry i sama szyję :). Także te sklepy mogę Ci polecieć. Sama jakbym nie szyła, to pewnie w synku bym kupiła, bo widziałam 3 paczki tetry w fajnej cenie i dobrymi opiniami :).

Jakie strony polecacie gdzie mogę zamówić kokon , pościel, rożek? W dobrych cenach i dobra jakość :) byleby było tam dużo wzorów neutralnych. Chłopak nie chce cały czas znać płeć 😂 ja znam i mam problem z wybraniem czegoś 😂😂

reklama
Jakie strony polecacie gdzie mogę zamówić kokon , pościel, rożek? W dobrych cenach i dobra jakość :) byleby było tam dużo wzorów neutralnych. Chłopak nie chce cały czas znać płeć 😂 ja znam i mam problem z wybraniem czegoś 😂😂
Nie pomogę niestety :(
Ja pościeli na lato nie kupuje ale zainwestowałam za to w kocyk bambusowy i otulacze z lullalove, rozek dostałam w prezencie a kokon też odpuszczam 😂

Do góry