Bardzo prosze o dodanie do watku prywatnegoSą tu jeszcze jakieś dziewczyny które nie mają dostępu do wątku prywatnego?
reklama
Agnieszka88
Zaciekawiona BB
Hej ja tez 10.06 oczekuje OliwiiWitam serdecznie ☺
Jestem szczęśliwą, przyszłą mamusią mojego pierwszego dzidziusia (synek). Jestem w 18 tc
Planowany termin: 10.06.2020
Ściskam wszystkich ciepło
Gratuluję i dużo zdrówka dla WasHej ja tez 10.06 oczekuje Oliwii ❤❤
CHchyba ja teżBardzo prosze o dodanie do watku prywatnego
Kiniaagent
Zaciekawiona BB
Hey
Trzeba być przyjętym do jakiegoś wątku prywatnego żeby się tu wypowiadać?
Mam termin na 2.06 i przyszłam poszukać jak wam idą przygotowania :-)
Lens.pens
Fanka BB :)
Nie nie trzebaHey
Just_unicorn
Przytyłam dwa razy więcej i spostrzegłam,że brzuszek widać, gdy zaloze ołówkowa sukienkę, więc chyba nie ma czym się martwić, przynajmniej w tych rejonach. Jak widać każda ciąża przebiega inaczej i jest to bardzo indywidualna kwestia Dziękuję za odpowiedź, dodało mi to otuchyMój brzuch w ciągu ostatnich dwóch tygodni sporo się powiększył, ciąża już jest widoczna nawet pod luźnymi ubraniami. Dzisiaj 19+5 i waga 1,5 kg na plusie
Just_unicorn
U każdej z nas wygląda to inaczej, uspokoiło mnie toJa jestem w 19 t. C. I brzuszek też malutki, widać go tylko wtedy jak mam na sobie coś dopasowanego, a wyglądam poprostu jakbym więcej zjadła, przytyłam do tej pory 3 kg i chyba poszło mi to w nogi
reklama
Just_unicorn
Niech te wyniki w końcu przyjdą, bo spędza mi to sen z powiek.Hej, my też 17,1 i też czekamy na amnio... Brzuch już widoczny i nic nie przytyłam
Waga na minusie spowodowana mdłościami, czy tak po prostu? Jestem aż zaskoczona jak różnie u każdej z nas to przebiegaU mnie jeszcze nic nie widac i ktos kto nie wie, to nie pozna, ze ciaza. [emoji85] waga na minusie. Myslałam, ze w trzeciej ciazy szybciej będzie widoczny brzuch.