reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Hey

Trzeba być przyjętym do jakiegoś wątku prywatnego żeby się tu wypowiadać?

Mam termin na 2.06 i przyszłam poszukać jak wam idą przygotowania :-)

Mój brzuch w ciągu ostatnich dwóch tygodni sporo się powiększył, ciąża już jest widoczna nawet pod luźnymi ubraniami. Dzisiaj 19+5 i waga 1,5 kg na plusie :)
Przytyłam dwa razy więcej i spostrzegłam,że brzuszek widać, gdy zaloze ołówkowa sukienkę, więc chyba nie ma czym się martwić, przynajmniej w tych rejonach. Jak widać każda ciąża przebiega inaczej i jest to bardzo indywidualna kwestia :) Dziękuję za odpowiedź, dodało mi to otuchy :)

reklama
Hej, my też 17,1 i też czekamy na amnio... Brzuch już widoczny i nic nie przytyłam
Niech te wyniki w końcu przyjdą, bo spędza mi to sen z powiek.
U mnie jeszcze nic nie widac i ktos kto nie wie, to nie pozna, ze ciaza. [emoji85] waga na minusie. Myslałam, ze w trzeciej ciazy szybciej będzie widoczny brzuch.
Waga na minusie spowodowana mdłościami, czy tak po prostu? Jestem aż zaskoczona jak różnie u każdej z nas to przebiega :)

Do góry