Kogel-mogel x 3
Początkująca w BB
Ja nadal nie mam :Hej czy wszystkie z was mają już dostęp do wątku prywatnego? Napiszcie mi na priv kto nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nadal nie mam :Hej czy wszystkie z was mają już dostęp do wątku prywatnego? Napiszcie mi na priv kto nie ma
Ja nadal nie mam :[emoji853]
wracam po dwutygodniowej nieobecności wreszcie poodpoczywałam i zregenerowałam. Dzis byłam na prenatalnych, bardzo się stresowałam, na szczęście na USG wysżło ze wszystko z dzidziusiem ok teraz jeszcze pozostało czekanie na wynik badań krwi....
I również proszę o dołączenie mnie do wątku zamkniętego
niestety nie ma zadnego podglądu, jest błąd 404
pewnie nie, ale ja mam nadzieje, że samo się jakoś wszystko znajdzie i kupi nawet nie wiem od czego miałabym zacząć i kiedyCześć dziewczyny !
dołączam do Was termin na 01.06
Czy tylko mi odwala, że już szukam modelu wózka ?
moja też - 31 latCześć dziewczyny czy któraś z Was oczekuje 1 dziecka ?
Ja tak mam 30 lat moja pierwsza ciąża wszystko jest dla mnie nowe jest szczęście a zarazem strach
Cześć, tu Kasia lat 28, Kraków, pierwiastka.
Mam termin na 12 czerwca
też 10.06A ja 10.06 hehe
Hejka Mamy ten sam termin, ja mam prenatalne w poniedziałek i też juz cała chodzę z nerwów ale myślę ze u Ciebie i u mnie będzie wszystko dobrzeHej jestem tutaj nowa to moja druga ciąża, jestem mamą 5 latki, termin mam na 5.06 i kończę 11 t.c. W 10 t.c. Widziałam już jak energicznie rusza się dziecko a za równy tydzień usg prenatalne i strasznie się boję bo od początku ciąży cały czas coś było nie tak. Pozdrawiam
Ja tak robięDziewczyny mam takie pytanie. Czy któraś z Was chodzi do ginekologa prywatnie i na NFZ?