reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Ja ogólnie w miarę, mdłości trochę odpuściły :) zmęczona ciągle jestem 😂 no i najgorsze uczucie, że niby jestem głodna trochę zjem i czuję się taka pełna, że ledwo chodzę 😁😁

Place obecnie 250 zł za ubezpieczenie zdrowotne w pzu, ubezpieczenie to obejmuje mnie, partnera. Jest to pakiet zdrowotne Plus na życie dla nas obojga.
Kwota niewielka w porównaniu z kwotami zostawionymi w prywatnych przychodniach. Do których teraz w czasie ciazy praktycznie co tydzień jestem.
Powiem że się zwróciło z nawiązką już podczas pierwszej wizyty I pierwszych badań...
Ubezp. Wykupione w Warszawie, z pracy partnera.
Zakres badań nie obejmuje niestety testów pappa czy nifty.
Dzięki wielkie za info..podzwonie we wt dowiem się jak to wychodzi prywatnie

Jak do wtorku/ środy nie dostaniecie wiadomości z dostępem piszcie do tej Pani. Ja jej wysłałam wasze dane bo tylko ona może dodawać osoby do forum. Także może to zawsze trwać nieco dłużej.
Screenshot_20191110_224247_com.vbulletin.build_101.jpeg

U mnie ogolnie do 10TC wszystko było ok, prócz zmęczenia i czasem wrażliwości na zapachy. A teraz się zaczęło mdłości ale wieczorne, no i w sobotę zaliczyłam i to na koncercie! pierwsze wymioty. Całe szczęście, że zaraz już pierwszy trymestr się zakończy :) Dodam, że mieszkam w Holandii, biorę tylko witaminy dla ciężarnych i w 8TC była pierwsza wizyta u położnej + badanie krwi, nawet nie na czczo, także cierpliwie czekam do 25.11 wtedy kolejna wizyta ECHO i decyzja nasza o zrobieniu testu zintegrowanego czyli pobraniu krwi + badania prenatalne. Pozdrawiam Was serdecznie!

Dziewczyny czy któraś z Was ma podwyższone ciśnienie? Ja od kilku dni mierze i mam albo na granicy albo trochę za wysokie. Myślicie żeby isc z tym do gina czy nie?

reklama
Ja też jeszcze czekam 😜 a już bym z Wami popisała :)
To pisz z nami, przecież jesteśmy anonimowe :) tyle osób ma problem z dodaniem do grupy, więc nie wiem czy to dobry pomysł :)
Gdzie bedziesz kupowała ubrania ciążowe? Szukam po stronkach i narazie na przetestowanie zamówiłam spodnie dżinsowe z lidla plus legginsy :) szkoda mi trochę kasy ma takie jednorazowe ubrania, nie wiem co kupić szczerze mówiąc.

Do góry