reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

Na pewno wszytsko będzie dobrze i serce będzie biło ! A ostatnim razem stało się to bez objawowo ? Nie było wcześniej żadnych problemów z ciąża i z wynikami ?
Wyniki miałam książkowe, w 8tyg6 dniu slyszlam serce a dwa dni pozniej ciąża obumarla. Dowiedziałam się o wszystkim dopiero w 13 tyg :(

reklama
Powodzenia ! Trzymam mocno kciuki.

Dziewczyny, mi chyba zimno wyszlo w nosie, troche boli. Czy mam sie tym martwic?
Jeśli zimno jest pierwszy raz czyli zarażenie pierwotne to fakt jest niebezpieczne ale jeśli to wtórne to spoko... Ja miałam 2 tygodnie na ustach i kupiłam maść i po tygodniu wygoilo się także głowa do góry...

Jeśli zimno jest pierwszy raz czyli zarażenie pierwotne to fakt jest niebezpieczne ale jeśli to wtórne to spoko... Ja miałam 2 tygodnie na ustach i kupiłam maść i po tygodniu wygoilo się także głowa do góry...

Mialam juz wczesniej zimno i to kilka razy, zawsze pojawia sie w nosie. Mieszkam w Anglii wiec musze pojsc do apteki i zapytac co moge brac w stanie blogoslawionym.
A ty jakiej masci uzywasz Zochula?

A ja jestem już po ekspresowej wizycie, serducho bije, maluch ma 2,7 cm i nawet widzieliśmy jak się poruszył :)) po krwiaku nie ma śladu. Dzisiaj 9+3, w pierwszej ciąży rozwój się zatrzymał na 8+4, wiec ulga niesamowita, ale i tak będę miała jeszcze wizyty co tydzień do 12 tyg.

A ja jestem już po ekspresowej wizycie, serducho bije, maluch ma 2,7 cm i nawet widzieliśmy jak się poruszył :)) po krwiaku nie ma śladu. Dzisiaj 9+3, w pierwszej ciąży rozwój się zatrzymał na 8+4, wiec ulga niesamowita, ale i tak będę miała jeszcze wizyty co tydzień do 12 tyg.

A i oczywiście trzymam kciuki za te z Was które są jeszcze przed dzisiejsza wizyta :))

reklama
Mialam juz wczesniej zimno i to kilka razy, zawsze pojawia sie w nosie. Mieszkam w Anglii wiec musze pojsc do apteki i zapytac co moge brac w stanie blogoslawionym.
A ty jakiej masci uzywasz Zochula?
Coś takiego tonisan h kobitka w aptece powiedziała że jest bezpieczny dla kobiet w ciąży

Załączniki

• IMG_20191107_173038.jpg
    IMG_20191107_173038.jpg
    785,4 KB · Wyświetleń: 68
Do góry