reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

@aga398 ja tak miałam kilka razy. Mi pomaga dziurawiec. Kupisz w każdej aptece i myślę że w większości sklepów. Powoli, małymi łykami wypijałam jeszcze ciepły (raczej trzeba posłodzić bo smak nie jest zniewalający) i bol przechodził.

Dziewczyny, najadłam się strasznie. Tak mnie naszło na "niedzielny obiad" schabowy, ziemniaczki i surówka że wchłonęłam wszystko w 5 min :o do tego szklanka coli i mogę umierać :D :D :D

reklama
Dziewczyny, najadłam się strasznie. Tak mnie naszło na "niedzielny obiad" schabowy, ziemniaczki i surówka że wchłonęłam wszystko w 5 min :o do tego szklanka coli i mogę umierać :D :D :D
Mmmmmmmmm!!! Ja w sobotę lecę z synkiem do Polski, do rodziców i już wiem, że mama lepi pierogi <3 marzą mi się też kopytka i placki ziemniaczane... ale się nażrę ;DD

Mnie dopadło straszne przeziębienie [emoji3525]więc apetytu brak, ale mdłości nie mam od 3 dni [emoji846][emoji846][emoji846][emoji846][emoji846]

Byłam w aptece poprosiłam Panią o witaminy dla kobiet w ciąży, dała mi prenatal DHA. Ale w ich składzie nie ma kwasu foliowego. Czy muszę brać więc 1 tabletkę prenatal DHA i 1 kwasu foliowego??

Tak, ja biorę prenatal uno i mimo, że w składzie jest kwas foliowy to łykam tabletkę foliku dodatkowo
Byłam w aptece poprosiłam Panią o witaminy dla kobiet w ciąży, dała mi prenatal DHA. Ale w ich składzie nie ma kwasu foliowego. Czy muszę brać więc 1 tabletkę prenatal DHA i 1 kwasu foliowego??

Dziękuję za wszystkie mile słowa i gratulacje. A zapomniałam pokazać Wam delfinka [emoji227][emoji170]
IMG_20191106_125202.jpeg

reklama
A ja dzisiaj miałam zapiekanke ala lazania [emoji3] ale gołąbki mi wczoraj Mama przyniosła...mmmm chyba na kolację wciągnę [emoji85][emoji3]

Do góry