reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

ja byłam w LuxMedzie ( nie mam żadnego pakietu wykupionego). Zostałam bardzo miło potraktowana. Kiedy szłam się zapisać powiedziałam w rejestracji, że prawdopodobnie jestem w ciąży i dostałam szybki termin. Na wizycie byłam gdzieś 6+4 i Pani doktor zrobiła mi USG, założyła kartę ciąży, dała skierowania na badania laboratoryjne ( darmowe) oraz prenatalne ( niestety mimo skierowania będę musiała płacić). Kazała się umowić na za miesiąc do niej. Bardzo miła wizyta. Szkoda, że będę się przeprowadzać i zmienię lekarza. Jedyne co mogę zarzucić, to stary aparat do USG :p Na moje fachowe oko ma ponad 10 lat, ale to nie jej wina, że ma taki sprzęt.
W jakim mieście byłaś w Lux-Med? Ja mam bardzo szeroki pakiet i zastanawiam się, czy prowadzić tam moją ciążę.

reklama
Orzeszkowamamusia robilam tylko igg bo to pokazuje czy chorowalam a igm pokazuje czy jest swieze zakazenie.

Annamariam ja biore duphaston od dnia testu 3x1 tabl.

Ja biorę jedną rano i jedną wieczorem.
Mój gin jest sceptyczny do Duphastonu. Zapisał, bo tak dostałam w szpitalu. Ale takie odstawienie w 10 tyg.? Teraz tak się zastanawiam.

Kupiłam dziś taką oliwke, czy któraś z was stosowała?
IMG_20191030_193328.jpeg

reklama
Do góry