reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Ja będę robić nifty pro. Mam 3 poronienia za sobą więc dla spokoju ducha chce zrobić.
Ja teraz na wizyty chodzę co 3 tyg. Ale do drugiego lekarza ide(który pracuje w szpitalu w którym chce rodzic) i on co 2 tyg. Przyjmuje.
A w którym tyg. Idziecie dokładnie na pierwsze prenatalne? Ja chce iść tak 13+3, bo wtedy dużo widać już, a Wy? Z córką byłam 13+4 i poznałam płeć wtedy
Ja chcialam pojsc 12+3 ale wlasnie tak jak mowisz tydzien pozniej i juz bedzie wiecej widac to moze wytrzymam do 13+3

Ja będę robić nifty pro. Mam 3 poronienia za sobą więc dla spokoju ducha chce zrobić.
Ja teraz na wizyty chodzę co 3 tyg. Ale do drugiego lekarza ide(który pracuje w szpitalu w którym chce rodzic) i on co 2 tyg. Przyjmuje.
A w którym tyg. Idziecie dokładnie na pierwsze prenatalne? Ja chce iść tak 13+3, bo wtedy dużo widać już, a Wy? Z córką byłam 13+4 i poznałam płeć wtedy
U mnie z ostatnim dzieckiem na prenatalnych po 12 tygodniu zaśmiał się lekarz jak zapytałam o płeć, potem w 20 tyg powiedział , że dziewczynka a w 27 tygodniu był już 100% chłopczyk :) nie liczę na to , że poznam płeć w 12 tygodniu ;) poza tym mi to wszystko jedno

Moja gin powiedziała, że jak wszystko będzie ok, to 1 raz w miesiącu czyli co 4tyg wizyty. Nie mam porównania.. ale myslicie że to standard?

Dziewczyny, a jaki macie plan wizyt u ginekologa? Mój mówi, że będziemy się spotykać co 4 tygodnie. Chodzę prywatnie. To teraz taka norma? 12 lat temu to miałam co 2-3 tygodnie.

U mnie z ostatnim dzieckiem na prenatalnych po 12 tygodniu zaśmiał się lekarz jak zapytałam o płeć, potem w 20 tyg powiedział , że dziewczynka a w 27 tygodniu był już 100% chłopczyk :) nie liczę na to , że poznam płeć w 12 tygodniu ;) poza tym mi to wszystko jedno
U mnie było podobnie najpierw lekarz twierdzil że będzie chłopiec, potem że jednak dziewczynka a potem małych tak się układał że do końca nie było wiadomo na 100 procent .

reklama
Do góry