kasieczna
Fanka BB :)
Obserwuj. Może jakieś drobne naczynko poszło. Wiem że świrować będziesz ale zobacz co będzie rano i daj znać.Nie, malutkie kawałki i mało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obserwuj. Może jakieś drobne naczynko poszło. Wiem że świrować będziesz ale zobacz co będzie rano i daj znać.Nie, malutkie kawałki i mało.
Ja się gorzej czułam przy chłopcu!
Gratuluję wszystkim mamom fasolek i smoków [emoji8] Ja usłyszałam skojarzenie, że zarodek wygląda jak miś żelkowy i spodobało mi się [emoji7]Zobacz załącznik 1038002
Nie, malutkie kawałki i mało.
To moje było konsystencji galaretyJa raz miałam taki jak miąższ z mandarynki taki cieniutki. Ale tylko raz wiec jakoś odpuściłam
Mi przy synku na owoce [emoji3059]Ojjj mnie tak ciągnęło do kwaśnych przy synkuuuu[emoji3]
Tylko ze to nie było plamienie. Miało konsystencję galarety, takie kawałkiDla mnie gin kazala sie nie martwić takimi... Ja wiem ze latwo mowic bo jak ja zobaczyłam to zawal x 2 przeszłam, plamienia mam do tej pory
Ja mam 2 psy i nic takiego nie zaobserwowałamDziewczyny, czy któraś z Was ma psy?
Ja mam dwa owczarki niemieckie, z racji tego, zw kochamy psy, to traktujemy ich jak członków rodziny. Wiecie, że wydaje mi się, po kilku dniach obserwacji, zw one czują, że jestem w ciąży. Zawsze jak skądś wracamy to skakaly z radości, a teraz do męża biegną, a do mnie ostrożnie, tylko żeby pogłaskać. Dziś suczka, która jest straszą, nie pozwoliła młodemu nawet podejść do mnie, stała koło mojej nogi i warczala na niego. To niesamowite te zwierzęta wciąż mnie zadziwiaja. A najlepsze jest to, ze jak tak myślę, to one naprawdę obchodzą się że mną tak łagodnie już od samych początków tej ciąży.
A nie próbowałaś swojego robić? W kiku za 20zl są fajne elektryczne wyciskarki do cytrusów. Sok z pomarańczy mniam, do tego szybko i bez użycia siły