Liily
Fanka BB :)
O kurcze, nie źle [emoji846] gratulacje [emoji846] niemałe wyzwanie przed Wami, ale ogarnięcie [emoji8]Hej hej. Ja po wizycie. Moje obawy się potwierdziły, będą bliźniaki!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurcze, nie źle [emoji846] gratulacje [emoji846] niemałe wyzwanie przed Wami, ale ogarnięcie [emoji8]Hej hej. Ja po wizycie. Moje obawy się potwierdziły, będą bliźniaki!!!
Hej hej. Ja po wizycie. Moje obawy się potwierdziły, będą bliźniaki!!!
Cześć dziewczyny [emoji4]ale wczoraj się strasznie czułam... Dzisiaj rano też mi słabo i niedobrze było, ale wyprawilam chłopaków do pracy i żłobka i poszłam spać. Niedawno wstałam i mi lepiej. Czas na śniadanie. Nie jest mi już niedobrze. Właściwie to obudził mnie kurier i przyniósł paczkę od mamyginekolog [emoji4] segregator [emoji847]
Milego dnia [emoji4] Trzymam kciuki za wizytujące [emoji4]
Hej hej. Ja po wizycie. Moje obawy się potwierdziły, będą bliźniaki!!!
Gratulacje ×2 SUPERHej hej. Ja po wizycie. Moje obawy się potwierdziły, będą bliźniaki!!!
Ja czekałam prawie tydzień. W piątek zamówiłam i w następny czwartek dostałam.Ile na nią czekałaś? Ja zamówiłam w sobotę i jeszcze nie dostałam [emoji17]
Ja jestem w szoku. 6 to już tłok.. Narazie ogarniam myśli
Mega!!! Gratulacje [emoji3590][emoji3590] Pokażesz jak wygląda usg z dwoma fasolkami?Hej hej. Ja po wizycie. Moje obawy się potwierdziły, będą bliźniaki!!!