Szczęśliwa93
Zaangażowana w BB
Ja biorę DuphaVit Pregna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam w 6+3 i słuchałam serduszka, ale tylko przez chwilę do pomiaru tętna. Podobno teraz słuchają od 8 tyg. Ale nie ma dokładnych prac na ten temat więc zależy od lekarzaSłyszałaś serduszko?
Mój lekarz powiedział, że nie można narazie słuchać serduszka,bo to niebezpieczne dla maleństwa... któraś z Was też tak ma?
LittleCherry, nie ściągaj ode mnie! U mnie OM 17.09 i ... też 17 mies. szkrabHejka to i ja przywitam się nieśmiało. Ostatnią miesiączkę miałam 18.09 więc termin porodu z kalendarzy wychodzi 26.06 a jak będzie czas pokaże. Po domu biega mi 17 miesięczny szkrab, jest to ogólnie moja 3 ciąża z tym że pierwsza stracona w 7 tygodniu. Teraz niby na razie wszystko jest oki. Wizytę mam na 30.10 więc jeszcze trochę poczekam.
Kolejna wizytę mam 4.11 więc może wtedy posłucham ❤❤❤Ja byłam w 6+3 i słuchałam serduszka, ale tylko przez chwilę do pomiaru tętna. Podobno teraz słuchają od 8 tyg. Ale nie ma dokładnych prac na ten temat więc zależy od lekarza
Jak miałam 4+5 widziałam sam pęcherzyk bez ciałka żółtego, potem 5+5 był już zarodek z akcją serduszkaJa biorę, kupiłam specjalnie takie co od 1 dnia można brać.
Dziewczyny weźcie mi powiedzcie czy któraś z was coś widziała na koniec 5 tyg. Help, wariuje i nie wiem czy iść szybciej do gin czy nie. Beta ponad 1000
Dziewczyny a jak to jest z dentystą w ciąży?
Zegnam się z Wami dziewczęta. Znowu nie udało się. Spokojnych dni dla Was i waszych maluszków.
Skoro też jedynie widzieliście, a nie sluchaliscie, to może rzeczywiście nie jest wskazane tak wczesne podsluchiwanie. Mi lekarz powiedział, że to jest taka fala, że nie powinno się tak młodego płodu narażać na nią i że chwilę poczekamy z podsluchiwaniem. Ale ile to już nie zapytałam.