reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny moze wpiszemy w pierwszym poście wszystkie dziewczyny z datami OM i przewidywany termin porodu? Nie będzie trzeba ciągle pytać a będziemy dokładnie wiedziały kto kiedy itd co wy na to? Na staraczkach też miałyśmy w pierwszym poście tak zrobione i tylko się co jakiś czas aktualizowało

Tez o tym myślałam super pomysł [emoji846]

Om 12.09.2019
Termin wg aplikacji 18.06.2019

Najzabawniejsze jest to ze ja nie chciałam żeby dziecko się urodziło w czerwcu bo połowa rodziny jest z czerwca. Ale los sam zadecydował. A nie pilnowaliśmy się już gdzieś od pół roku i trafiło właśnie na czerwiec. W czerwcu urodziny ma mój mąż mama teściowa siostra męża i zmarły w tamtym roku brat męża. I na pewno by się jeszcze ktoś znalazł.

Ostatnia edycja:
Czy lekarz podał Ci rozmiary maleństwa? U mnie to 4 mm, bardzo mało mi się wydawało, ale moja Gin powiedziała, że tyle ma być :)
U mnie w 6+1 tc były 3 mm, a 7 tc już 9 mm. Maleństwo rośnie jak szalone [emoji7]

Powiedzcie, czy na etapie 7 tygodnia to normalne, że czasem odczuwam dyskomfort w okolicy pęcherza i często chodzę do toalety? Nie jest to raczej żadne zapalenie pęcherza, czuję po prostu większy ucisk.

W ogóle dziś sobota, 7 rano i ja już spać nie mogę. Zaczynam odczuwac wilczy głód więc zaraz trzeba coś przekąsić, żeby nie dopuścić do mdłości i wymiotów.

U mnie ostatnia @ była 24 sierpnia. Termin na razie ruchomy, ale ostatnio był 3 czerwca [emoji91][emoji7]

U mnie w 6+1 tc były 3 mm, a 7 tc już 9 mm. Maleństwo rośnie jak szalone [emoji7]

Powiedzcie, czy na etapie 7 tygodnia to normalne, że czasem odczuwam dyskomfort w okolicy pęcherza i często chodzę do toalety? Nie jest to raczej żadne zapalenie pęcherza, czuję po prostu większy ucisk.

W ogóle dziś sobota, 7 rano i ja już spać nie mogę. Zaczynam odczuwac wilczy głód więc zaraz trzeba coś przekąsić, żeby nie dopuścić do mdłości i wymiotów.

U mnie ostatnia @ była 24 sierpnia. Termin na razie ruchomy, ale ostatnio był 3 czerwca [emoji91][emoji7]

Z tym sikaniem [emoji1787] to jak najbardziej normalne... szczególnie w nocy mnie wybudza, na razie conajmniej raz [emoji43], ale wiem, ze będzie tego więcej [emoji1787]

u mnie ostatnia @ 08.09, a termin z apki 12.06

Dla nie lubiących liczyć [emoji7]
887b081849a91293075187293ba913a8%2C780%2C0%2C0%2C0.jpeg

Wysiedzialialam wczoraj 3,5 h u fryzjera [emoji123][emoji123] ale pod koniec to juz blagalam o koniec...

Mam takie wewnętrzne uczucie niepokoju, ze cos jest nie tak i chyba w poniedziałek przejde sie do gina na nfz zobaczyć tylko dzieciątko czy wszystko jest w porządku, bo nie daje mi to spokoju
Mialam byc twarda i wytrzymac do 30 ale chyba nie dam rady [emoji23] 30 pojade tez do swojej ginki

Dziewczyny moze wpiszemy w pierwszym poście wszystkie dziewczyny z datami OM i przewidywany termin porodu? Nie będzie trzeba ciągle pytać a będziemy dokładnie wiedziały kto kiedy itd co wy na to? Na staraczkach też miałyśmy w pierwszym poście tak zrobione i tylko się co jakiś czas aktualizowało

super pomysł, tylko to musiałaby zrobić chyba Rosa_21 albo Ewoka bo ich posty są na początku jako pierwsze ;) ewentualnie jakis moderator :)

OM 24.08, planowany termin: 1.06 :)

reklama
super pomysł, tylko to musiałaby zrobić chyba Rosa_21 albo Ewoka bo ich posty są na początku jako pierwsze ;) ewentualnie jakis moderator :)

OM 24.08, planowany termin: 1.06 :)
Kochana, ja mam ten sam termin OM, a termin porodu już mi się przesunął z 30 maja, potem 1 czerwca, a teraz na 3 czerwca [emoji2] U Ciebie cały czas tak samo?

Do góry