Angelika. Jadwiga
Aktywna w BB
Co do dentysty ja ostatnio poszłam pierwszy raz od lat na NFZ, bo chciałam skorzystać z przywileju ciąży, zapłaciłam za wypełnienie 150zl.. Bez znieczulenia! Jakas porażka..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny pracujecie na etacie czy prowadzicie jakieś swoje biznesy?
Jestem ciekawa i sama się zastanawiam jak to rozwiązać po magicznym macierzyńskim
nie biorę pod uwagę żłobka..
Dziewczyny pracujecie na etacie czy prowadzicie jakieś swoje biznesy?
Jestem ciekawa i sama się zastanawiam jak to rozwiązać po magicznym macierzyńskim
Ja również pracuję na etacie. I obecnie z mężem bierzemy pod uwagę żłobek. Ze strony rodziców nie możemy liczyć na pomoc - i moi i jego mieszkają daleko, a do tego do emerytury mają jeszcze kupę lat..Dziewczyny pracujecie na etacie czy prowadzicie jakieś swoje biznesy?
Nie tylko Ty jesteś dinozaurem Słyszałam o tym już wczoraj, ale bez szczegółów.. Dziś w Faktach powiedzieli, że znaleźli ją w hotelu i na razie nic więcej nie wiadomo, ale nie podejrzewają udziału osób trzecich.... Kolejna wielka gwiazda odeszładziewczyny a o Dolores O'Riordan nic? tylko ja tu jestem taki dinozaur? jak dzisiaj rano jechałam do pracy i powiedzieli w radio, że zmarła, a potem puścili "When you're gone" to się popłakałam niesamowity głos. miała tylko 46 lat i osierociła trójkę dzieci
O matko, przekroczone 50kg? To niezła chudzinka z Ciebie
Pracuję na etacie i póki co mam w planach wrócić po macierzyńskim do pracy. Nie wiem czy do obecnej bo umowa kończy mi się niedługo po porodzie, ale tym się nie martwię, bo w aptece praca zawsze jest. Wychowawczego nie biorę pod uwagę ze względów finansowych. Oboje pracujemy z mężem na zmiany więc jakby udało się dogadać, żeby tydzień jedno z nas chodziło na rano a drugie na popo i tak na zmianę to wzięlibyśmy wtedy nianię na kilka h dziennie, a jak podrośnie to żłobek. Babcie raczej nie wchodzą w grę z racji odległości. Zobaczymy jak to wyjdzie, na razie nie zaprzątamy sobie tym zbytnio głowy, mam nadzieję, że jak przyjdzie co do czego to nikt nie ucierpiDziewczyny pracujecie na etacie czy prowadzicie jakieś swoje biznesy?
Ja na etacie i córka w żłobku już 8 miesiąc My akurat bardzo sobie to rozwiazanie chwalimy. Nie mamy babć do przejęcia opieki, a opiekunki nie bralismy w ogole pod uwage.Dziewczyny pracujecie na etacie czy prowadzicie jakieś swoje biznesy?