reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czego najbardziej nie lubimy robić przy naszych aniołkach?

reklama
Hi, hi Heksa niezłe.Mam bujną wyobraźnie, musiało być kolorowo!Marcysia na widok nocnika sztywnieje więc najlepiej robi jej się kupkę nadal w krzesełku podczas jedzenia.Nie cierpię jak ubieram ja a ona bezlitosnie mnie kopie, złosnica wie, że to sprawia mi ból, ale to dla niej świetna zabawa wrrr

wiec bylo to takk. poprosiłam meza któregos wieczora ay zajał sie Natala po kompieli ubrał nakarmił i połozyl (wiec bardzo duzo jak na niego) wsciekł sie niesamowicie i ubierając ja do spania klął na czym swiat stoi i mnie( normalka) a potem połozyl spac ja na rano a szczescie szłam do pracy( uratowało mi to zycie) Wracam z pracy patrze a posciel namoczona w wannie łuzeczko na czesci pierwsze rozebrane najpierw sie przestraszyłam ale mówie niania by zadzwoniła ma numer. Wiec biore pościel z wanny i pajaca pajaca wyrecam kłade na kaloryfer ale cos jeeedzie.. przegladam a tam w nogawce smierdzaca niespodzianka zaczynam zastanawiac sie o co chodzi ale wraca niania i opowiada.

Natala obudzila sie rano w bardzo dobrym humorze i wesoło sobie gaworzyła wiec do niej nie zaglądałam zrobiłam jesc wchodze... a tu cała posciel umorusana wggg.... wiecie a Natalka radosnie robi rączkami pac pac i po buzi i włosach to g... bylo wszedzie wiec yjeła ja z łuzezka i zdjeła pajaca patrzy brak pielucha ale nic szybko do wanny napóscic wody Nati stój ładnie i czekaj, a Nata jeszcze nie chodziła wtedy wiec pacła na tylek i po dywanach(wna wszystkich podłogachsą) zaczeła sie przemieszzac rozsmarowujac to co miala na sobie(koszmar dobrze ze mnie nie było) chyba bym zabiła tyle sprzatania gówna...
biedna ta niania a jak juz opanowala sytuacje poszła szukac pampersa....
pod łuzkiem czy gdzies nie spadł nie bylo.... maz nie załozył....
podsumowujac
na meza nie ma co liczyc
niania miała rece w g...i roboty full
mnie omineło
Natala najlepsza zabawe w dotychczasowym zyciu

Heksa :-D:-D:-D:-D Ale miałaś szczęście!

Maxin chciałabym mieć takie problemy (z zakładaniem gumki i spinek) ;-):-D

Ola o ja też nie cierpię Ani czyścić noska - zachowuje sie podobnie jak Twoja.
Dlatego jak tylko jest w domu zajmuje sie tym tatuś :-)

Heksa : wiedzialas kiedy ma Cie w domu nie byc :-D A niania zlota kobieta na to wyglada:tak:

Maxim u nas tez ostatnio Jula nie daje sie czesac ale biorę ją sposobem. musi stac przy ławie, daje jej moj telefon komorkowy i moge czesac kucyki :) hihi

reklama
Heksa:-D :-D :-D :-) :-) :-) ;-) :tak: Ale miałaś farta że Cię w domu nie było:tak: A swoją droga biedna niania:tak: :-( Na twojego męża to powinno trafić!

Do góry