reklama
basiek3
MAJOWA MAMA 06' majowe mamy'08
O tak Heksuniu... czekamy na obrazwoy opis
Ferula
Fanka BB :)
Hi, hi Heksa niezłe.Mam bujną wyobraźnie, musiało być kolorowo!Marcysia na widok nocnika sztywnieje więc najlepiej robi jej się kupkę nadal w krzesełku podczas jedzenia.Nie cierpię jak ubieram ja a ona bezlitosnie mnie kopie, złosnica wie, że to sprawia mi ból, ale to dla niej świetna zabawa wrrr
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
wiec bylo to takk. poprosiłam meza któregos wieczora ay zajał sie Natala po kompieli ubrał nakarmił i połozyl (wiec bardzo duzo jak na niego) wsciekł sie niesamowicie i ubierając ja do spania klął na czym swiat stoi i mnie( normalka) a potem połozyl spac ja na rano a szczescie szłam do pracy( uratowało mi to zycie) Wracam z pracy patrze a posciel namoczona w wannie łuzeczko na czesci pierwsze rozebrane najpierw sie przestraszyłam ale mówie niania by zadzwoniła ma numer. Wiec biore pościel z wanny i pajaca pajaca wyrecam kłade na kaloryfer ale cos jeeedzie.. przegladam a tam w nogawce smierdzaca niespodzianka zaczynam zastanawiac sie o co chodzi ale wraca niania i opowiada.
Natala obudzila sie rano w bardzo dobrym humorze i wesoło sobie gaworzyła wiec do niej nie zaglądałam zrobiłam jesc wchodze... a tu cała posciel umorusana wggg.... wiecie a Natalka radosnie robi rączkami pac pac i po buzi i włosach to g... bylo wszedzie wiec yjeła ja z łuzezka i zdjeła pajaca patrzy brak pielucha ale nic szybko do wanny napóscic wody Nati stój ładnie i czekaj, a Nata jeszcze nie chodziła wtedy wiec pacła na tylek i po dywanach(wna wszystkich podłogachsą) zaczeła sie przemieszzac rozsmarowujac to co miala na sobie(koszmar dobrze ze mnie nie było) chyba bym zabiła tyle sprzatania gówna...
biedna ta niania a jak juz opanowala sytuacje poszła szukac pampersa....
pod łuzkiem czy gdzies nie spadł nie bylo.... maz nie załozył....
podsumowujac
na meza nie ma co liczyc
niania miała rece w g...i roboty full
mnie omineło
Natala najlepsza zabawe w dotychczasowym zyciu
Natala obudzila sie rano w bardzo dobrym humorze i wesoło sobie gaworzyła wiec do niej nie zaglądałam zrobiłam jesc wchodze... a tu cała posciel umorusana wggg.... wiecie a Natalka radosnie robi rączkami pac pac i po buzi i włosach to g... bylo wszedzie wiec yjeła ja z łuzezka i zdjeła pajaca patrzy brak pielucha ale nic szybko do wanny napóscic wody Nati stój ładnie i czekaj, a Nata jeszcze nie chodziła wtedy wiec pacła na tylek i po dywanach(wna wszystkich podłogachsą) zaczeła sie przemieszzac rozsmarowujac to co miala na sobie(koszmar dobrze ze mnie nie było) chyba bym zabiła tyle sprzatania gówna...
biedna ta niania a jak juz opanowala sytuacje poszła szukac pampersa....
pod łuzkiem czy gdzies nie spadł nie bylo.... maz nie załozył....
podsumowujac
na meza nie ma co liczyc
niania miała rece w g...i roboty full
mnie omineło
Natala najlepsza zabawe w dotychczasowym zyciu
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Heksa Ale miałaś szczęście!
Maxin chciałabym mieć takie problemy (z zakładaniem gumki i spinek) ;-)
Ola o ja też nie cierpię Ani czyścić noska - zachowuje sie podobnie jak Twoja.
Dlatego jak tylko jest w domu zajmuje sie tym tatuś :-)
Maxin chciałabym mieć takie problemy (z zakładaniem gumki i spinek) ;-)
Ola o ja też nie cierpię Ani czyścić noska - zachowuje sie podobnie jak Twoja.
Dlatego jak tylko jest w domu zajmuje sie tym tatuś :-)
basiek3
MAJOWA MAMA 06' majowe mamy'08
Heksa : wiedzialas kiedy ma Cie w domu nie byc A niania zlota kobieta na to wyglada
Maxim u nas tez ostatnio Jula nie daje sie czesac ale biorę ją sposobem. musi stac przy ławie, daje jej moj telefon komorkowy i moge czesac kucyki hihi
Maxim u nas tez ostatnio Jula nie daje sie czesac ale biorę ją sposobem. musi stac przy ławie, daje jej moj telefon komorkowy i moge czesac kucyki hihi
reklama
Podziel się: