reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czego najbardziej nie lubimy robić przy naszych aniołkach?

A u nas noc super :)
Alusia zasnela sama bez pisniecia w minute o 20. Wstala o 7 :-)
W czasie spania zakwilila z 3-4 razy, ale tylko cichutko po razie i zasypiala dalej! Eureka!!! Wszystkim polecam!!! Pierwsza noc kiedy nie trzeba bylo do niej wstawac!!!
Tamarunia - to jest ksiazka "Usnij wreszcie" dr Eduard Estivill i Sylvia de Bejar

reklama
Tak, stostujemy metode z ksiazki "Usnij wreszcie" :-)
Zaczelismy od nocy z czwartku na piatek, a juz wczoraj zasnela sama bez placzu i przespala cala noc :-) :-)
W dzien tez zasnela w 2 min (niestety obudzila sie po pol godziny) :-(
A pisalam Wam, ze sie martwie, ze jest nerwowa i przestraszona w dzien - juz nie :-)
Pokazywalismy jej w dzien, ze jej nie zostawiamy, ze jestesmy obok, przytulalismy ja i juz jest ok - zachowuje sie tak jak zawsze :-)
POLECAM TA METODE!!!!

gluszek ja bym prosila o ta ksiazke ja mozesz przeslac:-)
maxin@o2.pl
dziekuje

Och my rowniez nocke mielismy szalona,wczoraj z mezem troszku podrinkowalismy i ciezko bylo do niej wstawac,na szczescie maz mnie wyreczyl,ale i tak sie za kazdym razem budzilam,maze o przespanej nocki
A+t+ super Alusi spi cala noc:-)

Teraz wlasnie zasnela 10 min temu zaraz po odlozeniu :-)
Mam nadzieje, ze noc bedzie spokojna tak jak wczoraj albo lepiej.
Maxin, Kropecka - wyslalam Wam ksiazke.

moj od 4 dni tez usypia juz sam ;)
przez pierwsze dwa musialam go obracac co chwile ale jakos poszlo wescie przez to kulanie padal ze zmaczenia (nawet nie plakal raczej sie wkurzal ze musi sam w lozeczku) , a teraz odkladam go i jak nie chce spac to bryka sobie, bawi sie ochraniaczem ja tylko sprawdzam czy sie w glowe o szczebelki nie wali i jak juz ma dosc to albo zasypia w pozycji jakiej wlasnie jest albo wola zeby go ulozyc hehe SUPER SPRAWA
w nocy tez tylko jeczy zeby dac papu i pada :-D :-D

a ja sie tak balam tego buuuu ze bede krzywdzic dziecko przez odkladanie je do lozeczka bo troche poplacze

reklama
a+t+ moze napisz mi w skrocie o co w tej metodzie chodzi bo nie otwiera mi sie plik przeslany przez ciebie no i nie mam czasu czytać całej książki

Do góry