reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czego najbardziej nie lubimy robić przy naszych aniołkach?

Kropecka - mój fiksuje jak jest nie wyspany a ostatnio niestety tylko mu sie podoba jak sie chodzi z nim za raczki - może to Wikusiowi mu pomoże?

reklama
kropecka to współczuję, ale tak jak piszą dziewczyny zapytaj mamy jak się zachowuje jak jest z nią i spróbuj dociec przyczyny. Dużo siły życzę i więcej pogody ducha :tak: Twój dobry nastrój udzieli się też Wikusiowi.

Ja ostatnio nie lubie mojego ubierac, szczegolnie w grube rzeczy jak wychodzimy bo sie wierci strasznie a przy tych grubych to jeszcze wyje:baffled: No i nie cierpie psikac mu tą wodą morska do nosa bo sie boi i wygina i strasznie płacze a ja mam wyzuty, ze go tak stresuje:-(

A ja się pochwalę bo mój Franio nie sprawia większych problemów,to znaczy jak każdy miewa gorszy dzień ale jest bardzo ,bardzo pogodny i bezproblemowy,lubi się ubierać i rozbierać,myć głowę,obcinać paznokcie i je bez problemu to typowa zodiakalna panienka......hehe
pewnie nie będzie zawsze tak idealnie ale czym skorupka za młodu nasiąknie....

ja nie cierpię ostanio małej przewijac i przebierac!!!! Normalnie musze jej to robic na stojąco bo franca mała nie chce za chiny ludowe leżeć!!!!

Kropecka wydaje mi sie ze Twoj maly jest poprostu przemeczony, wiem co moj wyprawia jak sie nie wyspi albo juz chce zeby go polozyc spac :tak:

Gluszek wiem co o tym :-D :-D :-D super sie ubiera tak bobasa hehe

ja nie lubie mu przewijac kup bleee nie dosc ze sie nawacham to jeszcze mi chce zwiewac z obsrana pupa a to juz gorzej :wściekła/y:

Qrna mam to samo a po kompieli to juz jest jakis koszmar wogole bo on jakiegos spida dostaje i sie obraca i ucieka taki naoliwiony...musze go 28 razy łapac i odwracac i kłasc...a zeby mu załozyc pieluche i ubrac lezacego to musze z siebie jakies durne dzwieki wydawac zeby mi sie gapił na twarz...posikałby sie ktos jakby to zobaczył:eek: :baffled: ;-)

reklama
angie no jakbym siebie czytała :-) :-) :-) (tzn. widziała ;-) ) Ja wtedy najczęściej się pytam jak robi kotek i inne zwierzątka. Czasami pomaga, a czasami nie :-( Jeszcze próbuję jej coś dać do gryzienia, jakiś puder lub chusteczki :-)

Do góry