reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
kropecka to współczuję, ale tak jak piszą dziewczyny zapytaj mamy jak się zachowuje jak jest z nią i spróbuj dociec przyczyny. Dużo siły życzę i więcej pogody ducha Twój dobry nastrój udzieli się też Wikusiowi.
Ja ostatnio nie lubie mojego ubierac, szczegolnie w grube rzeczy jak wychodzimy bo sie wierci strasznie a przy tych grubych to jeszcze wyje No i nie cierpie psikac mu tą wodą morska do nosa bo sie boi i wygina i strasznie płacze a ja mam wyzuty, ze go tak stresuje:-(
A ja się pochwalę bo mój Franio nie sprawia większych problemów,to znaczy jak każdy miewa gorszy dzień ale jest bardzo ,bardzo pogodny i bezproblemowy,lubi się ubierać i rozbierać,myć głowę,obcinać paznokcie i je bez problemu to typowa zodiakalna panienka......hehe
pewnie nie będzie zawsze tak idealnie ale czym skorupka za młodu nasiąknie....
pewnie nie będzie zawsze tak idealnie ale czym skorupka za młodu nasiąknie....
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
Kropecka wydaje mi sie ze Twoj maly jest poprostu przemeczony, wiem co moj wyprawia jak sie nie wyspi albo juz chce zeby go polozyc spac
Gluszek wiem co o tym super sie ubiera tak bobasa hehe
ja nie lubie mu przewijac kup bleee nie dosc ze sie nawacham to jeszcze mi chce zwiewac z obsrana pupa a to juz gorzej
Gluszek wiem co o tym super sie ubiera tak bobasa hehe
ja nie lubie mu przewijac kup bleee nie dosc ze sie nawacham to jeszcze mi chce zwiewac z obsrana pupa a to juz gorzej
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
głuszek, kasiaczek to ja też wiem coś na temat przewija pupy w locie :-) I właśnie najgorzej jest z tą kupą, bo z obsraną dupą wszystko potrafi wybrudzić
Qrna mam to samo a po kompieli to juz jest jakis koszmar wogole bo on jakiegos spida dostaje i sie obraca i ucieka taki naoliwiony...musze go 28 razy łapac i odwracac i kłasc...a zeby mu załozyc pieluche i ubrac lezacego to musze z siebie jakies durne dzwieki wydawac zeby mi sie gapił na twarz...posikałby sie ktos jakby to zobaczył ;-)
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
angie no jakbym siebie czytała :-) :-) :-) (tzn. widziała ;-) ) Ja wtedy najczęściej się pytam jak robi kotek i inne zwierzątka. Czasami pomaga, a czasami nie :-( Jeszcze próbuję jej coś dać do gryzienia, jakiś puder lub chusteczki :-)
Podziel się: