reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

no to bartus podobnie tez wszystko sam probuje robic a jak nie wychodzi to sie wscieka no czasami akceptuje moja pomoc i wtedy zaczynamy zabawe razem :-)
przytulanka jest z niego niezla ;-)
u mnie w wychodnym to jest ostastnio kaplica buuu pawel pracuje non stop bo planujemy kupic dom wiec jak nawiecej trzeba odlozyc na depozyt buu
ale bartus chodzi do przedszkoa a ja mam teraz w szkole wakacje wiec tylko zakpki i kawka z kuzyna dziewczyna mi zostala
a tak to z bartusiem jezdzimy razem na kawke po znajomych

trini milych pogaduszek zyczymy
kasiak pazurki spoko ale ja bym tam jeszcze dodala troszke brokatu w odcieniu sukienki albo cyrkonie na palce serdeczne ;-);-);-);-)

reklama
Alek bez problemu zostaje z tatą lub babcia choć czasem jak z teściową zostaje to jak wychodze to zaczyna płakac ale potem sie uspokaja i jest ok. Ostatnio też chce wszystko robić "siam" ale lubi sie również poprzytulać. Wogóle to on uwielbia tatę i lubi sie z nim bawić i naśladować go. Jednak jeśli chodzi o niektóre sprawy to tylko mama, np. usypianie, no chyba ze mnie nie ma. Ale kompać sie woli z tatą. Ja to czasem mam tak ze jak Ali dłużej nie zwraca na mnie uwagi albo jak wróce ze szkoły a on sie nie przywita wylewnie to jestem zazdrosna i robi mi sie przykro, choć wiem,ze jestem jego ulubioną mamą;-)

kasiak całkiem fajny ten wzorek. Taki nietypowy, ale rzeczywiście przydałby się jakiś błysk tak jak pisała kasiaczek. My idziemy na wesele 3 maja i w związku z tym w czwartek idę do fryzjera na farbowanie i podcięcie :tak::-) Dopiero 30 kwietnia idę zrobić pazurki na wesele.
A wczoraj byliśmy na szałowych zakupach weselnych :tak:Kupiliśmy dziewczynkom sukieneczki i dla Ani buciki. Jeszcze tylko zostały dla mnie dodatki i buty dla Karolinki oraz Tomka. Laseczki wybrały sobie też kapelusiki na wakcje :tak::-) Moje małe modnisie... ;-)

reklama
Do góry