reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

Etna super taki relaks !!! Ja dzisiaj chciałam zafarbować sobie włosy i pojechać na solarek, ale chyba musimy pojechać rozejrzeć się za firanami i nic z tego nie wyjdzie... :-( Ale i tak kocham wspólnie spędzoną z rodzinką niedzielę :-) :-) :-)

reklama
Etna super!!!!!!!
Ja marze o kinie i teatrze:-) Tylko co z młodym zrobic? Chyba pójdziemy do kina jak juz młody bedzie duzy:-(

Ja byłam ostatnio w kinie z rok temu:zawstydzona/y: o teatrze juz nie wspomne... a teraz to nawet moze byc i spokojny wieczorek przy filmie w domciu na co nigdy nie ma czasu bo zawsze jest cos do zrobienia jak juz mały spi.

Byłam wczoraj na tej studniówce. Trochę się martwiłam jak sobie Jarek poradzi , bo po raz pierwszy sam miała ją kąpać, nakarmić na noc i uśpić. No i miała zasnąć bez cycka.
Poradzili sobie bardzo dobrze - mała zasnęła nawet wcześniej niż ze mną (nie spała po południu i była bardzo zmęczona). Podobno zasnęła przed 21!

Fajnie się bawiłam. Pogadałam sobie z koleżankami (teraz jak nie pracuję to się zebrało trochę). W dodatku wśród nauczycieli były akurat 2 małżeństwa z małymi dziećmi (jedni mają dziewczynkę o miesiąc młodszą, a drudzy o miesiąc starszą). I jedno małżeństwo, które się spodziewa dziecka (ma planowaną cesarkę na 26 lutego). Także mogłam sobie też pogadać o dzieciach :-).
Oczywiście też sobie potańczyłam, a nie tańczyłam chyba od zeszłorocznej studniówki. Był to właściwie moje pierwsze wieczorne wychodne bez Ani od jej narodzin.

Zgred samej mi sie nie chce isc do kina a z mezem nie ma za bardzo jak...my wychodzimy na zmiane oprucz jednego wesela i sylwestra...Ale moze jakos sie uda...bo ze znajomymi to wole sobie do knajpy pojsc zeby pogadac:tak:

mandarynka to świetnie, że tak się dobrze bawiłaś i miałaś okazję pogadać o dzieciach i sobie potańczyć. Ja też bym sobie tak potańczyła...
A my wczoraj nigdzie nie pojechaliśmy. Siedzieliśmy sobie w domku i nic nam się nie chciało. Wieczorkiem wypiliśmy piwko i oglądaliśmy film "Diabeł ubiera się u Prady". Naprawdę super. Polecam !!!

angie roze pupe gdzies,raz w tyg chwilke dla was mozesz znalesc;-)
mandarynka super zabawa,a maz pochwle zbiera,nastepne wyjscie razem cio??
trin oo wlsnie sciagamy ten film,zapowiada sie ciekawie:tak:

reklama
heh...ostatnio to mam zachrzan w domu bo przemeblowanie i przy okazji połowe starych ciuchow wywaliłam:-) No i te egzaminy miałam to jeszcze nauka blee jestem padnieta i nie mam na nic czasu ale juz niedługo gdzies sobie wyskocze tyle ze raczej bez meza bo nie mam z kim zostawic Alka on zostaje tylko z moja mama a ona tylko wtedy moze kiedy ja ide do szkoły w niedziele a tak to z mezem zostaje jak mnie nie ma...

Do góry