reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

reklama
a ja chyba pójdę z Anią na Eragona. Ona chce ten film b. obejrzeć a ja postanowiłam przez ten urlop trochę z nią czasu spędzić.

mój maz mnie namawia na Apocalipto Mela Gibsona - poszłabym do kina do juz 8 miesiacy nie byłam... ale niejestem pewna co do tego filmuy - jest podobno bardzo krwawy a jego Pasja mi sie w ogóle nie podobałą własnie przez tą brutalność.
Widziłała któraś to Apocalipto?

a ja byłam w kinie ostatnio w LO,a z mężem byłam raz na moje imieniny na...EPOCE LODOWCOWEJ:)))))))))))))

na Epokę Lodowcową chodziła Ania z Babacią :-D - ale teraz to my nosimy takie same ciuchy, buty, czytamy te same książki i gramy w te same gierki.

głuszek mnie film "Pachnidło" bardzo się podobał. Tylko, że ja wcześniej przeczytałam książkę i ciągle porównywałam co było w książce a czego zabrakło w filmie, ale i tak dobrze był zrobiony. A jeśli chodzi o opinie to zawsze każdy na to będzie inaczej patrzył. My wybieramy się jeszcze na "Rysia", "Świadek koronny" i "Dlaczego nie" :-) Tylko nie wiem jeszcze kiedy :-p

Mam chwilę dla siebie,siedzę sobie na bb z maseczką na twarzy, później zrobie sobie manicure, maseczka na włosy /które na szczęście przestały już wypadać /,ziołowa herbatka.Ach jak ja teraz kocham te skradzione tylko dla siebie chwile.;-)

reklama
super Etna taki relaksik :-)

my byliśmy w piątek na imprezie karnawałowej, było bardzo fajnie :tak: mąż spał potem do 14, ja jako karmiąca niepijąca byłam kierowcą, a on cały szczęśliwy ;-)

Do góry