reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

To ja chyba jestem tutaj najbardziej wyrodna na forum. 26 I jadę na cłąą noc na impreze firmowa do Wrocławia (tam mam Centralę) i mam zamiar isę bawić za darmo cała noc!!! Meżowi juz powiedziałam (oczywiscie na zasadzie - czy mogę jechac kochanie, hihi. nie ma jak podejsć chłopa).

reklama
głuszek - daj znać jak będziesz - może na chwilkę byśmy się spotkały :tak:

a co do imprez - kurcze dopóki będę MIrka karmić piersią to imprezki całonocne odpadają - prozaiczny powód - cycki po 4 godzinach byłyby tak sztywne jak silikony i ..... ach szkoda gadać. A więc na razie spędzam spokojne życie statecznej żony, matki i może kochanki ( jak mi się libido trochę podniesie):eek:

fajnie by Gosiek było!!! Jak tylko dam radę to z miła chęcią się spotkam!!!! (Nie wiem po prostu na którą godzine przyjade -czy juznie na wieczór). Ale bardzo bym chciała.

mi wieczorki też odpowiadaja :-) - grunt aby przed 21 - to wtedy MIrek nie śpi i można z nim śmigać. A po 21 też może być ale bez Mirka ( lub u nas w gościnę zapraszamy :tak: - to godzina wtedy jest obojetna)

a ja po czwartkowej wizycie u fryzjera (pierwszej od chyba 5 lat :) ) zmienilam kolor i uczesanie

wygladam tak :)

choinkagc8.jpg

0004542py3.jpg

Kropecka - wyglądasz ZARABISCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gosiek ale wieczorem to ja mam tą impereze na którą jadę :-) . Jak bym przyjechała wczesniej to bym isę chętnie spotkała. Tylko nie wiem o której uda mi ise wyjaechać z Krakowa i jaka będzie pogoda - czyli ie będę jechała. W zeszłym roku jak jechałam w styczniu na imperezę (jest co roku) - to jechałam 5 godzin bo była taka śnieżyca. A ze byłam juz w prawie 6 miesiącu to nie szalałam zbytnio. ;-)

oj to fakt - teraz tez nie możesz szaleć - gdyż w domu czekać będzie Marysia :-)
jak byś mogła to daj znać - tylko napisz gdzie mam ci przesłać mój telefon. czy na GG czy na coś innego

reklama
wiecie co dzis sie dowiedizlam!! moj dobry znajomy z pracy powiedzial nam ze jest gejem!! wyprowadil sie do poznania i tam mieszka ze swoim "chlopakiem" tak go nazala po czym siedzac z nim u mojej kol w mieszkaniu zaczal sie do niego tulic i calowac!!!!!!!!!!!!!!!
powiedzil ze w podstawowce juz wiedzila ze woli chlopcow ze tylko jego siostra wie i nikt inny z rodziny!!! Masakra juz cos sie domyslalysmy ale jak to mowi ktos prosto w oczy to niezly szok!!
:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

Do góry