reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

Maxin :-) :-) :-) ja taka ciapa jestem czasami że szok/
Kiedyś poszłam na regulację i hennę brwi. Pani skończyła , pokazała mi lusterko a ja mało zawału serca nie dostałam :szok: zrobiła mi takie grube czarne krechy (chyba 1 centymetr szerokości ) a długie do uszu do nosa :eek: :-) . Powiedziałam że ładnie, dałam kase a ona nie miała rozmienić. I ja jej powiedzialam że reszty nie trzeba :szok: . Ta tylko zapytała czy się podoba a ja jej powiedziałam że bardzo :confused: :-) :-) :-) . Potem do domu szłam zaułkami i modliłam się żeby nikogo nie spotkać :-) :-) :-)

reklama
ewelinko moja droga aleś Ty zabawowa:)))))))czekam też z niecierpliwością na fotkę:)a powiedz mi dokąd masz włosy i ile Cię kosztowała wizyta???
co do testu to nie chcę Cię martwic,ale jak Byłam 2 raz w ciaży to robiłam test w dniu spodziewanej ciotki klotki,tydzień po i nic nie wychodziło...zrobiłam chyba z 5 testów,a byłam w ciąży...wychodziły czasem takie bbbbbbbbbb słabe kreski,ze tylko pod swiatło było widac:)
a co do wizyt to ja to cipa jestem,a nie ciapa,ale lubię z moją siostrą chodzic i mówic co mają z nią zrobic,bo ona też cipa :)tylko o sobie jakoś mi głupio,a jak ja tną to mówię,ze do dupy,że ma ściąc jeszcze tutaj,gdzie indziej...nie powiem,żeby te baby się cieszyły,ale przynajmniej mam to,co chciałam:)))
a co do szkół to ta netowa właśnie kosztuje 99zł za miesiąc,ale płatne 12 miwchów w roku,ale dla mnie idealnie,bo po 1 nie chcę nikomu mówic,ze do niej chodzę:)a po 2 na egzaminy i tak musisz przyjechac,a ja nie bede miała co z dzieciakami zrobic tak czy siak:(

Ewe, rzeczywiście jest takie wgłębienie, ale ono sobie tylko jest. Pamiętam, jak się łudziłam, że to jest właśnie ta druga krecha, a to niestety było nie to :-)

Hehe Ewe przypomniało mi sie jak byłam kiedys w studium i miałam praktyki w salonie kosm. i zrobiłam raz pannie zielone brewki:baffled: bo za długo trzymałam rozrobioną henne na szczescie panna była taka z koczykiem w nosie i miała to tez w nosie i powiedziała, ze nawet ciekawie to wyglada...taki odcien:eek: :laugh2:

Co do kregli to maz rabotajet w kregielni od kiedy go znam i w poprzedniej czesto balowalismy a w tej obecnej to pracuje praktycznie od kiedy jestem w ciazy i nawet jeszcze tam nie byłam...a to juz qrna tyle czasu...Planujemy jakis wypad z małym w dzien do niego...

A dzis dałam wychodne mojemu osobistemu...niech tez ma cos chłopina z zycia bo od kiedy mu sie skonczyła liga (sezon piłki noznej) to sie z kumplami nie widział biedaczysko;-) A ja jutro znow na uczelnie...dobrze ze na 15ta bo pewnie bedzie miał kaca a musi sie małym zajac:eek:

A co to testow to mi pierwszy test wyszedł tak słabiutko, ze nie mogłam uwiezyc bo była b. jasniutka rozowa kreseczka. Potem zrobiłam jeszcze 2 dla pewnosci:-) No a teraz tez mi sie spuzniał 10 dni ale u mnie to normalka choc tez juz sie cykałam:zawstydzona/y:

haha wczoraj wyszliśmy z mężem wieczorkiem, jak Amelka spała i przyszliśmy o 24,00:-) :-) :-) W tym czasie siedziała u nas teściowa. Wypiłam 3 piwka, pogadaliśmy ze znajomymi, przekurzyłam się fajkami, wogóle super było. Dzisiaj kac gigant, ale to chyba po fajkach :baffled: . Tak więc wyluzowałam się, okres dostałam i jest git :-)

A wracając do brwi, po pamiętnym dniu z owej wizyty u kosmetyczki, cały dzień szorowałam te krechy spirytusem i mydłem, potem przez dwa dni miałam czerwone ślady :happy:

BIedronka, balejaż mam na dwa kolory tj, ciemna czekolada i blond, włosy do ramion, oczywiście obcieła mi dużo :eek: bo jej powiedziałam żeby troszkę przycieła, a ta udupiła mi 3 cm :wściekła/y: . Cała impreza kosztowała 80 złotych, ten zakład ma ciągłą promocję na ten balejaż i cena jest niezależna od długości włosów.

ewe, dobre z tą henną :-D
a my jutro idziemy wieczorkiem na kolację z przyjaciółmi - co roku mamy takie "spotkanie wigilijne" przed świętami, będzie fajnie :-)

reklama
Do góry