reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

Biedronka, ja też uważam że studium jest lepsze. Nawet w niektóych miastach jest taka szkoła "Cosinus" jest to studium roczne i dwuletnie. A najlepsze w tej szkole jest to że w przypadku dwuletnich pierwszy rok jest gratis a drugi płaci się tylko 79 złotych (jakieś dofiansowanie z Unii). Nie wiem jak jest z płatnościami w przypadku jednorocznych Cosinus - szkoły policealne, licea ogólnokształcące, studium policealne

reklama
No i mój mąż zaszalał dostałam na Mikołaja karnet do spa wysiedziałam się tam wczoraj i dzisiaj: masaż, hydromasaż maseczki peelingi na celullity rozstępy i inne defekty mojej "urody" dzisiaj fryzjer i kosmetyczka aż stęskniłam sie za domem! Musiałam sobie zaszaleć bo mąż obiecał że nastepny karnet dopiero jak urodzę mu syna :confused: :szok: :confused:

Ja też pierwszy raz czasami aż głupio bo nie wiadomo jak się zachować ale trzymałam klasę. Raz na jakiś czas ok ale za często to nie dla mnie. NNNNNNNNNUUUUUUUDDDDDDYYYYYY!!!!

dzięki za rady dziewczyny i tak sobie obmyśliłam,ze poszłabym na jakieś studium roczne,a do tego zrobiła kursik...znaczy np. kurs księgowści z jakimś konkretnym programem,a szkoła np. pracownik biurowy albo kadrowo-płacowy...albo odwrotnie...dobra co Was to obchodzi...sorka,ze tak pierdole,ale komuś muszę:)tylko wiecie co...na tych stronach w ogóle cen nie podaja...nie wiem warum

no pewnie tak,ale znalazłam właśnie coś ciekawego...znaczy przez net alles tylko egzaminy wiadomo osobiscie,ale nie ma nic napisane czy jest nabór raz czy 2 razydo roku:(alem się podekscytowała to hohohoh,bo cena niezł 99zł miesiac,ale płatny 12 miesięcy w roku,ale jak dla mnie idealne rozwiązanie:)

reklama
Do góry