reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

Wiecie to fakt,trzeba szybko z dolka wychodzci,a wy jak zasze macie tyle dobrego w sobnie i umiecie pocieszyc,DZIEKUJE:-)
dZIS SPOTKALM SIE Z FORUMOWA MAMA Z UK mieszka calkiem niedaleko mnie,bylo przemilo:-) ;-) :-)

reklama
Ja mam pare kolezanek na osiedlu bardzo fajne i pomocne.Ostatnio niestety z jedna sie poklocilam przez wlasna glupote:(
I powiem szczeze przykro mi i zla jestem na siebie jak nie wiem bo zachowywalams ie jak egoistka (wsumie na poczatku nie zdajac sobie z tego sprawy) . no i samemu zle sie tak spaceruje...niema sie komu wygadac i komu ponarzekac!!!Bo moze i nie wychodzilam sama ale na takich spacerach ozna sie naprawde wyluzowac....

fajnie wam bardzo!!! Trini tez cie wkoncu odwiedze jaks ie cieplo zrobi to znow bede czesto kolo Katowic!!!

Ja niestety nie mam z kim chodzić na spacery:( W Koszalinie mieszkam trzy lata, ale nie mam tu zbyt wielu koleżanek, pracuje w innym mieście, więc to tam mam przyjaciół.:-(

no założyłam wątek, bo go nie było. Ale mam jakieś takie marne przeczucia, że raczej nikogo z moich stron nie będzie, bo czytając różne wątki nigdy się nie nadziałam:baffled:

Ja nie znam w poblizu z osiedla zadnej mamy i tez nie mam z kim chodzic na spacery...ale najbardziej lubie spacery z mezem. dzis bylismy na takim długim i zrobilismy sobie troche zdjec...wkleje jak zmniejsze na galerii:tak:

reklama
a ja Kasiunka też mieskzam w Poznaniu 3 lata,ale praktycznie nikogo nie znam,przynajmniej nikogo dosc blisko,żeby umawiac siez nim na spacerki...miałam jedną dziewczynę,która miała też dzieciaczka w wieku Ewy,ale wyprowadziła się w inną częśc poznania ,a poza tym wróciła do pracy,poza tym to nie to samo...u siebie mam przyjaciół,nie koleżanki z dziecmi tylko ludzi,których znam od zawsze,którym ufam i wiem,że mogę powiedziec wszystko...rozumiecie? "nie ważyc słów,nie ważyc myśli"

Do góry