reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

reklama
A ja dzisiaj umówiłam się z moją przyjaciółką na wyjście na piwko, czy cuś:laugh2:
Cieszę się cholernie:yes: Pierwsza moja imprezka bez męża i Poli od jej narodzin:happy:
Muszę się zrobić na bóstwo;-)
Dodam, że mój :elvis: tylko w tym miesiącu zaliczył trzy imprezki beze mnie i teraz miarka się przebrała. Niech on siedzi w piątkowy wieczór z dzieckiem, a idę się upić:zawstydzona/y:

Kasiunka to wspaniale baw sie swietnie moja droga nalzey ci sie:-) :-) :-)

a my z W.dzis postanowilsmy napic sie gin z tonikiem,jakos tak humorku nie mam od dwoch dni,handra mnie lapie,on tak duzo ostatnio parcuje:wściekła/y:

Lilith możesz podrzucić małą do nas :-) Z Bielska do Rybnika nie jest daleko.
Gosiek mój mąż ma na początku grudnia jechać na konferencję do Wrocławia - na jeden dzień - wygłosić referat i wrócić. Przekonuję go żeby nas wziął, ale niestety jedzie też jego szef (też będzie wygłaszał referat) i nie bardzo chce nas wziąć. Mam nadzieję, że go urobię. Nie byłam we Wrocławiu od podstawówki (wtedy to głównie byliśmy w zoo).

Hej byłam u dentysty - i super - zrobiła mi sie tylko jedna mała dziurka :tak:

a zła wiadomość- ta ósemka - co miałam dziurę jak byłam w ciąży - to we wtorek idę na wyrwanie, ratunku - help:no::szok::no:

reklama
Dzięki dziewczyny. Bawiłam się super. Bez tańców, bo żałoba, ale byłam na babskich plotach okraszonych piweczkiem. Polecam wszystkim takie wyrwanie się z domu:-)

A tak wyglądałam przed wyjściem. Mężulek nie chciał mnie wypuścić i przeszukiwał moją szafę w poszukiwaniu innych ubrań, bo stwierdził, że tak to ja nie pójdę.:laugh2: Fajnie tak czasem podziałać mu na nerwy. No i udowodnic, że mogę tak wyglądać, a nie tylko bez makijażu i w dresie (hihihi)

obraz1003ma322etc9.jpg

obraz1004ma322eoy2.jpg

Do góry