reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

tamarunia to super wypad Wam się udał :-) Naprawdę przydaje się takie coś :tak:
U nas w sobotę była kolejna impreze parapetowa :-) Było trochę gości, ale najważniejsze, że przyjechała moja ukochana kuzyneczka z Wrocławia. NIestety pomieszałam trochę alkoholi i wymiotowałam :zawstydzona/y:
Umówiłyśmy się z kuzynką, że pewnego grudniowego weekendu przyjadę do niej sama i sobie poszalejemy :-) :-) :-) Już się nie mogę doczekać
Tak w ogóle to mogę cie wtedy gosiek odwiedzić :-)

reklama
Ale macie fajnie, że tak jakoś bliżej siebie mieszkacie. Ja tu w tym Koszalinie to mam do was wszystkich daleko:( buuuuuuuuuu

Mam tylko nadzieję, że nasze spotkanie na wiosne dojdzie do skutku.

trini - oj tak tak :-):tak::tak::tak: - czekam z utęsknieniem
szkoda, ze miałaś niemiła przygodę - ale jak ja przestanę karmić - to kto wie co się bedzie działo ;-)

tAMARUNIA SUPER WYPAD SIE UDAL,POTRZEBOWALS TEGO;-)

Kasunka takie wizyty sa meczace,ale jakie przyjemne,mozna pobyc w gronie fajnych ludzi i sobie pogadac

Trin parapetow wiec sie udala,szkoda kuzynki,kacy pewnie byl:sick:

Ja ja na moje urodzinki mam zamiar wybrac sie w koncu na dobra impreze w koncu porzadnie potanczyc w klubie.Wiec w przyszla sobote bede szalec:-) Och juz nogi mnie swedza;-)

gosiek to musimy się zgadać prywatnie i na pewno was odwiedzę, tylko będę sama, bo mam zamiar sobie trochę odpocząć i poszaleć ;-)
maxin no kacyk trochę był, ale nie było tak źle :-) Ja nie mogę za dużo pić niestety :-( ale potrafię się bawić i bez alkoholu... :-)

gosiek to musimy się zgadać prywatnie i na pewno was odwiedzę, tylko będę sama, bo mam zamiar sobie trochę odpocząć i poszaleć ;-)
maxin no kacyk trochę był, ale nie było tak źle :-) Ja nie mogę za dużo pić niestety :-( ale potrafię się bawić i bez alkoholu... :-) No i udanej imprezki życzę :-)

zazdroszcze wam dziewczyny....my w grudniu mamy 5 rocznice i marzy mis ie by sie gdzies wybrac np na noc....gdziekolwiek byle by samemu...ale nie mam z kim zostawic Judi:(:(

Fajnie dziewczyny, ze sie dobrze bawicie:-)
Maxin zycze udanej zabawy urodzinkowej! Mi tez sie strasznie chce juz poskakac gdzies ale moze dopiero na sylwka gdzies sie wybierzmy jak mama zgodzi sie zostac z Alkiem...:happy:
Trin no to sobie zaszalałas...hehe;-)

reklama
Do góry