reklama
Rubi to nam tez kup nocnik zabawkowy bo u nas nie ma
musze zrobic dochodzenie kto ten prezent Moni sprawil a potem wypytac gdzie ;-)
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Ja chciałabym wam polecic ten "cud" techniki
FISHER PRICE Nocnik Kaczka Nocniczek 3w1 +Kubuś P (1416736627) - Aukcje internetowe Allegro
Zakupiony dla Mateusza, starczy jeszcze dla Miłosza.
w akcie rozpaczy mojego zatwardziałego wyznawcy pampersów kupiłm ten oto tron;-)i zadziałało. Juz 2 tygodnie jak Mati cały czas woła na swoja kochana kaczke.
Niby troche drogi ale w przeliczeniu na pampersy wychodzi jak za darmo.
Jest naprawde mocny solidny, muzyka gra tylk jak dziecko sika czy robi kupe a nie jak w zwyklych z pozytywka kiedy chce. Ma tez wyłacznik muzyki takze nie musi grac. Naprawde serdecznie polecam
FISHER PRICE Nocnik Kaczka Nocniczek 3w1 +Kubuś P (1416736627) - Aukcje internetowe Allegro
Zakupiony dla Mateusza, starczy jeszcze dla Miłosza.
w akcie rozpaczy mojego zatwardziałego wyznawcy pampersów kupiłm ten oto tron;-)i zadziałało. Juz 2 tygodnie jak Mati cały czas woła na swoja kochana kaczke.
Niby troche drogi ale w przeliczeniu na pampersy wychodzi jak za darmo.
Jest naprawde mocny solidny, muzyka gra tylk jak dziecko sika czy robi kupe a nie jak w zwyklych z pozytywka kiedy chce. Ma tez wyłacznik muzyki takze nie musi grac. Naprawde serdecznie polecam
Załączniki
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
my tez mamy takie cudo z fisher prica tylko ze wyglada jak normalny kibelek
o taki tylko ,ze bialo-niebieski
Fisher Price Pink Princcess Royal Step Stool Potty – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
o taki tylko ,ze bialo-niebieski
Fisher Price Pink Princcess Royal Step Stool Potty – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Kurde dziewczyny kusicie tymi nocnikami .W zasadzie kasa wywalona na FP to nie majątek bo jak policzyć stopień ,na którym Alka stoi i myje rączki czy ząbki (ok.35zyka) ,do tego nocnik jakis za 15 zyka z melodyjką,do tego nakładke a jakaś lepsiejsza ponad 30 złoty kosztuje to ten kibelek tak tragicznie nie wychodzi.
My już niechcący 2 nocniki połamaliśmy,więc 3 musze kupić i chyba sie skusze na ten FP bo te zwykłe to po dłuższym siedzeniu doopcia boli .
My już niechcący 2 nocniki połamaliśmy,więc 3 musze kupić i chyba sie skusze na ten FP bo te zwykłe to po dłuższym siedzeniu doopcia boli .
andariel
mama super dwójki :]
a czy nocniki dzielą się również na te, które są z jakiegoś hypoalergicznego materiału i zwykłego plastiku? chodzi mi o to tworzywo? bo jak Ninka siedzi na najzwyklejszym plastikowym, to po chwili zaczynają ją swędzieć nóżki pod kolankami i sie drapie, więc może to reakcja na ten plastik?
następny poszukam na pewno cięższy, bo ten nasz jak go nie przyrzymam ręką idzie w górę za tyłeczkiem
następny poszukam na pewno cięższy, bo ten nasz jak go nie przyrzymam ręką idzie w górę za tyłeczkiem
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Chogata stopień kupiłam w Ikea za 9,90zł
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Też go mam ale służy do czego innego .Ja tam nikogo nie anmawiam ani procentów od sprzedaży nie pobieram od producenta to tak na marginesie hihihihihihihiihi .Pewnie ,że chciałabym kupić jak najtaniej i dobrze wykonane .Powiem wam ,ze starsze dziecko to dopiero wydatek (komórki ,konsole ,gry ,kino ,pływalnia itd. studnia bez dna) maluszek to pikuś.
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny jak tam u was postępy nocnikowe? U nas nic się nie dzieje. Ale w sumie nikt z nas dorosłych wcale się nie stara aby to zmienić. Ciągle postanawiam że się za tę sprawę wezmę. Dzisiaj od koleżanki, która ma o 3 miesiące młodszą córcię od Hani usłyszałam "...Jak to? Hania jeszcze w pieluchy robi? Moja to już kupkę sama woła a prawie zawsze robi do nocnika. Pieluch schodzi nam 2 na dzień... itp."
No i się trochę podłamałam. Nigdy nie byłam skora do porównywania dzieci. zawsze uważałam że każde dziecko rozwija się we własnym tempie i już. Nigdy nie byłam przeczulona na punkcie "moje dziecko już to umie a twoje nie..." Ale sprawa nocnika i pieluch jakoś mnie dobija. Mam wrażenie że coś zaniedbuję, że Hania już mogłaby robić do nocnika tylko przez moją opieszałość i lenistwo tego nie robi...
Jak to jest u Was?
No i się trochę podłamałam. Nigdy nie byłam skora do porównywania dzieci. zawsze uważałam że każde dziecko rozwija się we własnym tempie i już. Nigdy nie byłam przeczulona na punkcie "moje dziecko już to umie a twoje nie..." Ale sprawa nocnika i pieluch jakoś mnie dobija. Mam wrażenie że coś zaniedbuję, że Hania już mogłaby robić do nocnika tylko przez moją opieszałość i lenistwo tego nie robi...
Jak to jest u Was?
Podziel się: