reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ćwiczymy ;)

Kasiaal witamy :)

Ja zawsze mówiłam, że zaczynam od poniedziałku i nadszedł w końcu ten dzień! Rano lekkie śniadanie, zrobiłam 100 spięć brzucha, teraz jem jogurt naturalny z bananem i płatkami owsianymi :) dziś z aktywności chyba długi spacerek będzie zamiast ćwiczeń, ale zobaczymy.

reklama
Dawno mnie nie było, liczę te kalorie, ale raz lepiej, raz gorzej. Waga 2 kg w dół w trzy tygodnie - mało! Ale sobie też pozwalałam, no bo święto było to i ciasto itp :/

Dziś chciałam przycisnąć to mama kupiła i zjadłam - bułka słodka i pół pączka z bitą śmietaną. Ale jestem na siebie zła! Porażka z tymi słodyczami u mnie :( Toż to z 500 pustych kalorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:crazy:

Niestety ja też mam słabość do słodyczy...
Lila - 2 kg w 3 tygodnie to bardzo dobry wynik :)
Mi się udało zrobić dzisiaj 1.5 h spacer z wózkiem, a od jutra zamierzam ćwiczyć też w domu - przysiady i brzuszki na początek.

Ja dzisiaj około pol godziny ćwiczeń i oczywiście bez ciastek się nie obeszło ale jutro dzień ważenia to zobaczymy co tam od ostatniego wtorku się zmieniło :-)

Lila bardzo dobry wynik!

Kasiaal witaj!

Jak tam Asiu waga?

Ja od wczorah 0,7 mniej, ćwiczenia plus dietka. Zdaję sobie sprawę, że to tak się nie patrzy i wystarczy się napić i bedzie więcej, ale wcześniej tylko w miejscu, a w końcu coś ruszyło. To pomaga w motywacji!

już po wizycie u dietetyk na razie rozpisane co mogę jeść a za tydzień już mam mieć przygotowany jadłospis
teraz mam zapisywać co będę jadła i za tydzień zobaczymy
ale przestraszyłam się jak mi powiedziała że mój wiek metaboliczny to 48lat masakra

reklama
Do góry