reklama
Ja po mleku z płatkami tez mam większy. Kupuje kokosowe light i jest ok.TTN ponoć Link do: Przemijający szybki oddech noworodka – Wikipedia, wolna encyklopedia
Znalazłam na szybko po polsku. To już mu pomału schodzi, jak się urodził to jak płakał to było z daleka słychać jakby był pod wodą. Ale podejrzewają rozwijającą się infekcje płuc więc muszą sprawdzić. Wczoraj po 10h go odlaczyli od tlenu a po 12h od cpap.
Sprawdzilam sobie cukier, od piątku rano bez insuliny, 1h po jedzeniu 158 ale były płatki na melku i tosty. I wczoraj cały dzień normalnie jadłam, tylko metformina więc i tak uważam że jest ok nie miałam siły wstać sprawdzić na czczo.
Saraaa11
Fanka BB :)
Ja już mam dziś dość ... niby po normalnym jedzeniu jest ok ale to pilnowanie mierzenie odliczanie czasu między posiłkami mnie już dobija ... chyba sobie zamówię catering dietetyczny !!!
Ja doszłam do wniosku ze akurat w moim przypadku regularność nie ma nic związanego z wynikiem cukru. Zaczęłam pic jogurt naturalny na noc i jem garść migdałów i cukier trochę spadł. Zależy tez o której wstaje mierze. Wczoraj wstałam o 6 zmierzyłam i cukier wynosił 88 już o 8 nadal na czczo było 94. W ciągu dnia niezależnie od posiłku nie ma szans na przekroczenie 140. Dzisiaj na obiad jadłam bakłażan nadziewany mięsem mielonym w sosie pomidorowym z serem żółtym cukier 94.
Ennis92
Fanka BB :)
No ja w szpitalu jem ci dają [emoji23]Ja po mleku z płatkami tez mam większy. Kupuje kokosowe light i jest ok.
No tak tam nie ma wyjściaNo ja w szpitalu jem ci dają [emoji23]
Bo to widzisz właśnie zależy indywidualnie ... Ja zjadłam lody i było ok a zjadłam makaron i się zwiększył, ale tez nie przekracza 140 już czasem się zastanawiam czy ten glukometr to działa dobrze.Ja doszłam do wniosku ze akurat w moim przypadku regularność nie ma nic związanego z wynikiem cukru. Zaczęłam pic jogurt naturalny na noc i jem garść migdałów i cukier trochę spadł. Zależy tez o której wstaje mierze. Wczoraj wstałam o 6 zmierzyłam i cukier wynosił 88 już o 8 nadal na czczo było 94. W ciągu dnia niezależnie od posiłku nie ma szans na przekroczenie 140. Dzisiaj na obiad jadłam bakłażan nadziewany mięsem mielonym w sosie pomidorowym z serem żółtym cukier 94.
Nic no już długo nie zostało. Ja to powtórzę to obciążenie glukoza jeszcze chyba raz. Teraz jak jest tak ciepło to wcale tez nie mam ochoty na jedzenie i w zasadzie się muszę trochę zmusić ale tez mi wychodzi anemia, zobaczymy jak teraz morfologia.
reklama
Ja procesu wzrastania cukru zupełnie nie potrafię zrozumieć ... obserwuje już około 2 tyg. Po owocach nie rośnie diametralnie jest w normie do 140. Natomiast mleko z płatkami odpada, mleko bez laktozy już ok zastępuje tez kokosowym( tez jest ok ale nie z każdej firmy ). Po 3 gałkach lodów dziś miałam 110 a przecież są słodkie itp. ( no z takiej naturalnej cukierni ale cukier zawsze przecież dają ). Bardzo szybko kończą mi się tez paski bo jak wprowadzam nowe produkty to mierze przed i po ...