reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Ja mam glukometr accu check
Okiennica
Ja mam Abra. Mówię na niego abra-kadabra, bo mu nie do końca wierzyłam, ale zrobiłam porównanie z wynikami w porządnym labie i jest ok
Glukometr do palca pewnie zawsze pokaże Ci troszkę więcej niż wynik z krwi z labu, ale to zdaje się normalne
Glukometr do palca pewnie zawsze pokaże Ci troszkę więcej niż wynik z krwi z labu, ale to zdaje się normalne
Ennis92
Glukometru czy igły do nakluwania? Ja ta igle wyniebialam po każdym nakluciu
Jestem spanikowana, mojego glukometru użyła inna osoba - nie powiedziała a ja się kulam. Może się coś stać??????
Gannka
Igły. Jak używa ta sama osoba to chyba nie ma potrzeby zmieniać 6 razy na dzień?Glukometru czy igły do nakluwania? Ja ta igle wyniebialam po każdym nakluciu
Ennis92
Ja zmieniłam bo mnie bolało inaczej. Niby nie ale jest coraz bardziej tempa i jednak krew na niej zostaje.
Wymień igle, nie powinno być problemu
Igły. Jak używa ta sama osoba to chyba nie ma potrzeby zmieniać 6 razy na dzień?
Gannka
Odrazu wymienilam jak tylko się dowiedziałam. Ale i tak mam stracha żeby się niczym nie zarazić. Chociaż osoba chyba zdrowa...Ja zmieniłam bo mnie bolało inaczej. Niby nie ale jest coraz bardziej tempa i jednak krew na niej zostaje.
Ennis92
Ale to rodzina, obcy, znajomy? Na spokojnie, bo stres też nie jest dobry. Wątpię żebyś czymś się zaraziła
Odrazu wymienilam jak tylko się dowiedziałam. Ale i tak mam stracha żeby się niczym nie zarazić. Chociaż osoba chyba zdrowa...
reklama
Okiennica
Jeśli myślisz o nakłuwaczu, to może się tyle stać, co przy każdym innym kontakcie z cudzą krwią.Jestem spanikowana, mojego glukometru użyła inna osoba - nie powiedziała a ja się kulam. Może się coś stać??????
Wymieniaj igłę, nie będziesz musiała się stresować i mniejsza szkoda dla palców